Σάββατο 29 Δεκεμβρίου 2012

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟ "ΑΜΑΝΠΙΑΡΕ"!!!...

Ειμαστε ενα μπλογκ οπως ολα τα αλλα. Εχουμε πολυ καλη επισκεψιμοτητα αναλογη με την αξια μας. Σκοπος μας ειναι ενας!
 Ανερξαρτησια απο χρωματα, προσωπα, και προ παντων συμφεροντα....οπου κι αν ανηκουν αυτα, εξαλλου οι αναφορες μας ειναι οτι αφορα την κοινωνια, χωρις σπονσορες και εντολοδοχους, πραγμα που σημαινει οτι λειτουργουμε αυτονομοι και συγκεντρωμενοι. Το Αμανπιαρε στηριζεται αποκλειστικα σε ανθρωπους που το αγαπουν.
 Και οι αναγνωστες ειναι εκεινοι που το αγαπουν. Στα θεματα των αναρτησεων υπαρχει μεγαλη προσοχη και συνεργασια με ολο το team που συνυπαρχει. Θελουμε να πιστευουμε οτι ειμαστε ανταξιοι απεναντι σας σε ολους τους τομεις...ενημερωση...τοποθετηση...και αληθεια! Καθε αναρτηση του ΑΜΑΝΠΙΑΡΕ εχει το δικο της φιλτραρισμα οσον αφορα την παρουσια του.
 Δεν μας ενδειαφερουν τα σχολια κατα αρθρο απο την στιγμη που τα διαμορφωσαμε με προφιλ. Τα αρθρα σε τιμες 100-200-300- μας ειναι παγερα αδιαφορα.
 Τις τιμες επισκεψιμοτητας ειναι εκεινες που βλεπουμε απο τα αδυτα του Αμανπιαρε. Λιγο πριν την υποδοχη του 2013 με καμαρι κλεινουμε δυο χρονια. Και βλεπουμε το ποση αγαπη εισπραττουμε σε ολους τους τομεις. Εχουμε και αλλα να πουμε πολυ συντομα........

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου