Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου 2012

ΠΑΡΕΝΘΕΣΕΙΣ. Γραφει ο δικο μας ΦΩΤΗΣ ΜΑΝΙΟΣ. ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΗ ΜΕΤΡΗΣΗ......

Ξεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση για τα Χριστούγεννα. Οι πόλεις σιγά - σιγά μεταμορφώνονται φορώντας τα γιορτινά τους, δένδρα στολίζονται παντού και τα λαμπιόνια ανάβουν κατά χιλιάδες σε όλη την υφήλιο.
 Η Αθήνα φέτος μπορεί να μην είναι τόσο γιορτινή και λαμπερή λόγω της δύσκολης οικονομικής κατάστασης, που έχει επηρεάσει όλους μας, αλλά το χριστουγεννιάτικο πνεύμα είναι πάντα εδώ. Ας πούμε Καλό Μήνα και Καλά Χριστούγεννα. Τα γιορτινά τους φορούν εν όψει των Χριστουγέννων μουσεία και ιδρύματα της Αθήνας και διοργανώνουν ποικίλα μπαζάρ για την ενίσχυση των ίδιων ή άλλων σημαντικών φορέων.
 Κάνοντας προσφορές σε βιβλία και έργα τέχνης μέχρι εκθέσεις και εκπαιδευτικά προγράμματα, κάποιοι από τους σημαντικότερους πολιτιστικούς οργανισμούς της πρωτεύουσας βάζουν τους Αθηναίους σε κλίμα εορταστικό.
 Χριστουγεννιάτικο παζάρι με κεραμικές δημιουργίες, κοσμήματα, χειροποίητα χριστουγεννιάτικα στολίδια, γούρια για το 2013, αλλά και σπιτικά γλυκίσματα πραγματοποιείται στο Μουσείο Μελέτης Νεότερης Κεραμικής (Μελιδώνη 4-6 και Αγίων Ασωμάτων, Θησείο) μέχρι αύριο, Κυριακή.
Φωτογραφία για Ερχονται Χριστούγεννα! Ώρες: 11.00 πμ. – 8 μμ. Παζάρι τέχνης (Art shop bazaar) διοργανώνεται στο Ίδρυμα Θεοχαράκη (Β.Σοφίας 9 και Μέρλιν) αυτό το Σαββατοκύριακο με εκπτώσεις μέχρι 70% σε αφίσες, βιβλία, μεταξοτυπίες, κοσμήματα, χριστουγεννιάτικα είδη και έκπτωση 10% στο Café Merlin. Επίσης, από τις 12 – 3 μμ. καλλιτέχνες θα παρουσιάσουν χειροποίητα στολίδια, αλλά και κοσμήματα ανάλογα με το γούστο του καθενός. Ώρες: 10 πμ. - 6 μμ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου