Πέμπτη 27 Δεκεμβρίου 2012

ΕΛΛΑΔΑ. ΘΡΗΝΟΣ. Βίασαν και έκαψαν ζωντανή 32χρονη....

Πώς βίασαν και έκαψαν ζωντανή την άτυχη κοπέλα; Πού συνέβη το τραγικό γεγονός και τι συνέβη στην άτυχη κοπέλα;
 Μετά το αγόρι που βίασαν και έκαψαν ζωντανό κάτι αντίστοιχο συνέβη και στην Ξάνθη. Μια 32χρονη γυναίκα βρέθηκε απανθρακωμένη σε ακάλυπτο οικοδομής, στην οδό 40 Εκκλησιών και Κοραή στην Ξάνθη. Το περιστατικό σημειώθηκε λίγο μετά τις 4.30 τα ημερώματα. Η γυναίκα που κατοικεί στη Θεσσαλονίκη και είχε έρθει στο πατρικό της για τις μέρες των Χριστουγέννων, είχε μόλις επιστρέψει από διασκέδαση μαζί με φίλη της, η οποία την αποχαιρέτησε δύο στενά πιο κάτω από το πατρικό της σπίτι.
 Η άτυχη κοπέλα δεν πρόλαβε να βάλει το κλειδί στην πόρτα όταν της επιτέθηκαν άγνωστος ή άγνωστοι δράστες.
 Σύμφωνα με τις μαρτυρίες των γειτόνων η κοπέλα, βιάστηκε, μαχαιρώθηκε και στη συνέχει την έκαψαν ζωντανή χρησιμοποιώντας βενζίνη από μηχανάκι που ήταν στην πιλοτή. Ο μαρτυρικός θάνατος της κοπέλας σημειώθηκε ακριβώς κάτω από το μπαλκόνι του διαμερίσματος των γονιών της ενώ οι γείτονες την άκουγαν να ουρλιάζει και ειδοποποίησαν την Αστυνομία.
 Όταν έφτασαν οι δυνάμεις της Πυροσβεστικής η κοπέλα ήταν γυμνή και είχε ξεψυχήσει. Το σοκ ήταν τεράστιο για όλους τους περίοικους και για τους άνδρες της Αστυνομίας και του ΕΚΑΒ, στη θέα της άτυχης κοπέλας που την είχαν κάψει ζωντανή. Στο σημείο βρίσκονται ισχυρές αστυνονομικές δυνάμεις και η ηγεσία της Αστυνομίας της ΑΜΘ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου