Κυριακή 25 Νοεμβρίου 2012

ΤΕΧΝΙΚΗ. Απο τον ΓΙΑΝΝΗ ΠΑΠΑΣΑΒΒΑ.

Συστήματα αλουμινίου Ολοκληρωμένα συστήματα αλουμινίου.
Γιατί Αλουμίνιο
 Με γνώμονα την αισθητική, την ασφάλεια και τη λειτουργικότητα το αλουμίνιο είναι το ιδανικότερο υλικό για την κατασκευή των κουφωμάτων σας. Τα βασικά του πλεονεκτήματα σε σχέση με τα υπόλοιπα υλικά κατασκευής κουφωμάτων είναι:
 Μόνωση Οι πόρτες και τα παράθυρα με θερμοδιακοπή σε συνδυασμό με τα κατάλληλα κρύσταλλα και λάστιχα, προσφέρουν υψηλή θερμομόνωση και ηχομόνωση.
 Αντοχή Το αλουμίνιο είναι υλικό που δεν φθείρεται με την πάροδο του χρόνου, εξασφαλίζοντας μεγάλη διάρκεια ζωής στο κούφωμα.
 Επίσης είναι κατάλληλο για περιοχές με υψηλές θερμοκρασίες και έντονη ηλιακή ακτινοβολία. Ευελιξία Η ευελιξία στο σχεδιασμό των συστημάτων για πόρτες και παράθυρα δίνει τη δυνατότητα επιλογής ανάμεσα σε παραδοσιακές ή μοντέρνες κατασκευές.
 Τα κουφώματα αλουμινίου διαθέτουν άριστη τελική εμφάνιση, που οφείλεται και στη δυνατότητα βαφής τους. Μέσα από μια μεγάλη ποικιλία χρωματισμών και υφής των χρωμάτων μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε ηλεκτροστατική βαφή, ανοδίωση για μεταλλική υφή ακόμη και σε βαφές απομίμησης ξύλου
. Λειτουργικότητα Η κατασκευή των κουφωμάτων συνοδεύεται από τη χρησιμοποίηση των κατάλληλων μηχανισμών που εξασφαλίζουν τη σωστή λειτουργία του κουφώματος. Η συντήρηση και η φροντίδα των κουφωμάτων είναι πολύ εύκολη, ο καθαρισμός τους μπορεί να γίνεται περιοδικά (1-2 μήνες) μόνο με νερό.
 Οικολογική συμπεριφορά Το αλουμίνιο είναι υλικό φυσικής προέλευσης που υπάρχει άφθονο στη φύση. Είναι οικολογικό υλικό και 100% ανακυκλώσιμο, με αποτέλεσμα να μην επιδρά αρνητικά στην υγεία και το περιβάλλον.
 Χαρακτηριστικά Το αλουμίνιο, σε σχέση με άλλα υλικά που χρησιμοποιούνται στη σύγχρονη δόμηση, είναι το πιο μοντέρνο υλικό. Μόλις στα μέσα του 20ου αιώνα άρχισε να χρησιμοποιείται και ειδικά στην Ελλάδα στην δεκαετία του 60.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου