Κυριακή 25 Νοεμβρίου 2012

ΠΑΡΕΝΘΕΣΕΙΣ. Γραφει ο δικος μας ΦΩΤΗΣ ΜΑΝΙΟΣ. ΜΑΚΡΥΑ ΤΟ ΑΓΧΟΣ.....

Η καθημερινότητα πολιορκεί την ψυχική μας ηρεμία και τα προβλήματα στις σχέσεις μας και στην εργασία μας πολλές φορές μας πνίγουν .
 Για να επιβιώσουμε όμως χρειαζόμαστε γαλήνη και καθαρότητα στο μυαλό γι αυτό πρέπει να βρούμε απλούς τρόπους να βγαίνουμε νικητές από την καθημερινότητα μας. Είναι πολύ απλό να κάνουμε κάποια από τα παρακάτω βήματα στην καθημερινότητα μας και είναι σίγουρο ότι θα δούμε την ζωή μας με άλλο μάτι.
 Η μουσική αλλάζει τη διάθεση Κλείνοντας τα μάτια μας κατά τη διάρκεια ενός αγαπημένου τραγουδιού θα διαπιστώσουμε ότι η διάθεσή μας έχει αλλάξει εντελώς. Η μουσική είναι μια από τις πιο ισχυρές μορφές ενέργειας, ικανή να μετατοπίσει τη θετική μας ενέργεια στα ύψη και να μας προσφέρει τα ιδανικά συναισθήματα την κατάλληλη στιγμή.
 ?? Ο ήλιος… ενεργοποιεί το σώμα μας Ανοίγοντας τις κουρτίνες του δωματίου μας το πρωί, ο χώρος κατακλύζεται από ήλιο και μας γεμίζει με θετική ενέργεια. Ακόμα και αν βρέχει, μπορούμε να παρατηρήσουμε την ομορφιά της φύσης και να δημιουργήσουμε αμέσως όμορφα συναισθήματα. Ο διαλογισμός… το χρυσό εργαλείο για τη θετική ενέργεια
 Η χαλάρωση και η αίσθηση του σώματος δίνουν μια θετική αύρα στο σώμα του ανθρώπου. Με απλές κινήσεις και ήρεμη ατμόσφαιρα καταφέρνουμε να αισθανθούμε τη θετικότητα στην ατμόσφαιρα και να εξασφαλίσουμε μια όμορφη διάθεση για το υπόλοιπο της ημέρας. Παρατηρώντας τα θετικά σε κάθε κατάσταση
Αν σκεφτούμε ότι κάθε ημέρα στη ζωή μας αποτελεί ένα θαύμα του Θεού, το οποίο πρέπει να απολαύσουμε, τότε συνειδητά θα ξεφύγουμε από τον εθισμό μας στην αρνητικότητα. Αν εστιάσουμε στη φανταστική σκέψη μιας ειρηνικής ζωής, τα αποτελέσματα θα είναι άμεσα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου