Παρασκευή 12 Οκτωβρίου 2012

ΕΛΛΑΔΑ.ΝΑ! Η ΠΡΟΟΔΟΣ ΤΗΣ... Ποιο ιστορικό μαγαζί της Αθήνας κλείνει άμεσα

cellier le bistrotΠοιο ιστορικό μαγαζί του κέντρου των Αθηνών κλείνει άμεσα; Ποιοι λόγοι ώθησαν τον ιδιοκτήτη να κλείσει το πολύ γνωστό εστιατόριο;
 Το Cellier Le Bistrot, αγαπημένο στέκι των οινόφιλων για πάνω από δέκα χρόνια, είναι ένα ακόμα θύμα της ραγδαίας απαξίωσης του Αθηναϊκού κέντρου. Με μια συναισθηματικά φορτισμένη ανακοίνωση, ο δημιουργός του Cellier Le Bistrot, Παύλος Καρακώστας, ιδιοκτήτης μεταξύ άλλων των καταστημάτων κρασιών και ποτών Cellier, μας ενημερώνει ότι το Cellier Le Bistrot θα διακόψει τη λειτουργία του στο τέλος αυτού του μήνα.
 Οι λόγοι που οδήγησαν στο κλείσιμο σʼ αυτή την απόφαση προφανείς. Όλο και λιγότεροι είναι οι τολμηροί που αποφασίζουν να κινηθούν στην πυρίκαυστο ζώνη της πρωτεύουσας. Πολύ περισσότερο δε, να διασκεδάσουν σʼ αυτή
. Eτσι, με πραγματική λύπη αποχαιρετούμε έναν από τους πιο αυθεντικά κομψούς χώρους εστίασης της πόλης το Cellier le Bistrot, που εκτός από την σταθερά αξιοπρεπή ποιότητα φαγητού, πρόσφερε πάντα μιαν εξαιρετική επιλογή κρασιών.
ΝΑ Η στοά της Πανεπιστημίου 10, θα είναι πιο άδεια. Τουλάχιστον ελπίζουμε ότι το Cellier Le Bistrot, θα βρει μια πιο φιλόξενη περιοχή και θα ανοίξει ξανά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου