Τρίτη 28 Αυγούστου 2012

ΚΑΙΡΟΣ. Πτώση της θερμοκρασίας

Ο καιρός σήμερα
Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός.
 Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι 7 και τοπικά 8 στο Αιγαίο, ενώ η θερμοκρασία σε αισθητή πτώση σε όλη τη χώρα. Αττική:Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός.Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί 5 με 7 και στα ανατολικά πρόσκαιρα τοπικά 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 23 έως 32 βαθμούς Κελσίου. Στα ανατολικά και βόρεια η μέγιστη θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη. Θεσσαλονίκη:Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός.Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι 4 με 6 και το πρωί στο Θερμαϊκό τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 20 έως 31 βαθμούς Κελσίου. Μακεδονία, Θράκη:
Στη Θράκη θα σημειωθούν νεφώσεις παροδικά αυξημένες με πιθανότητα πρόσκαιρων όμβρων κυρίως στα ορεινά. Στις υπόλοιπες περιοχές γενικά αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 και το πρωί στο Θερμαϊκό τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 32 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία η ελάχιστη θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη. Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, Δυτική Στερεά, Δυτική Πελοπόννησος:
Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός.Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά βόρειοι βορειοανατολικοί 4 με 6 και τοπικά στο Ιόνιο 7 μποφόρ και βαθμιαία βορειοδυτικοί με την ιδία ένταση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 19 έως 34 βαθμούς Κελσίου. Στην ήπειρο η ελάχιστη θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη. Θεσσαλία, Ανατολική Στερεά, Εύβοια, Ανατολική Πελοπόννησος:Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός, με παροδικες νεφώσεις στα ανατολικά.Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι 5 με 6, στα ανατολικά 7 και πρόσκαιρα τοπικά 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 32 βαθμούς Κελσίου.
  Κυκλάδες, Κρήτη:Αίθριος θα είναι ο καιρός, με παροδικές νεφώσεις κυρίως στη βόρεια Κρήτη. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι 6 με 8 μποφόρ.Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 22 έως 28 και στην Κρήτη έως 32 βαθμούς Κελσίου. Νησιά Ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα:Γενικά αίθριος. Τοπικές νεφώσεις στα βόρεια. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 5 με 7 και στα νότια τοπικά 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 22 έως 33 βαθμούς Κελσίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου