Παρασκευή 24 Αυγούστου 2012

ΚΑΙΡΟΣ. Συνεχίζεται ο καύσωνας

Kαθημερινά,  μπορείτε να ενημερωθείτε για όλες τις αλλαγές του καιρού. Μπορείτε να πληροφορείστε αναλυτικά με γραφήματα, δορυφορικές φωτογραφίες, τις καιρικές συνθήκες που επικρατούν σε όλες τις πόλεις της Ελλάδας και στην Ευρώπη.
 Όλες οι απαραίτητες πληροφορίες που χρειάζονται οι πολίτες, όσοι ασχολούνται με τη γεωργία, την αεροναυτιλία, αλλά και ακόμη γι' αυτούς που επιθυμούν να ταξιδέψουν θα αναρτώνται καθημερινά από την ηλεκτρονική μας εφημερίδα
. Ο καιρός σήμερα Ηλιοφάνεια σε ολόκληρη τη χώρα με πολύ υψηλές θερμοκρασίες στα ηπειρωτικά, προβλέπει για σήμερα, Παρασκευή, η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (Ε.Μ.Υ.). Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 20 έως 36 βαθμούς Κελσίου στη Βόρεια Ελλάδα, από 23 έως 37 στην Κεντρική και Νότια Ελλάδα, από 24 έως 40 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα και από 25 έως 33 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και στην Κρήτη.
 Στα ανατολικά Δωδεκάνησα, στα νησιά του Ανατ. Αιγαίου και στη νότια Κρήτη η μέγιστη θερμοκρασία θα φτάσει τοπικά στους 35 ως 37 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις μέτριοι και τοπικά ισχυροί. Στο Ιόνιο μέτριοι βορειοδυτικοί άνεμοι θα πνέουν μετά το μεσημέρι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου