Παρασκευή 17 Αυγούστου 2012

ΚΟΣΜΟΣ. Βίντεο σοκ: Εν ψυχρώ πυροβολισμός πίτμπουλ από αστυνομικό στη Νέα Υόρκη ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΠΑΝΔΑΙΜΟΝΙΟ.....ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ!

Βίντεο σοκ: Εν ψυχρώ πυροβολισμός πίτμπουλ από αστυνομικό στη Νέα ΥόρκηΣοκαρισμένοι ήταν όσοι περαστικοί βρέθηκαν μάρτυρές του πυροβολισμού ενός πίτμπουλ από έναν αστυνομικό κοντά στη Δεύτερη Λεωφόρο του East Village της Νέας Υόρκης.
 Ο αστυνομικός περιπολούσε με έναν συνάδελφό του όταν ένας άστεγος άνδρας και ιδιοκτήτης του σκυλιού σωριάστηκε στο δρόμο κατά πάσα πιθανότητα από κρίση πανικού.
Την ώρα που οι δύο αστυνομικοί πλησίασαν τον Lech Stankiewicz για την παροχή των πρώτων βοηθειών ο σκύλος του αγριεμένος στράφηκε απέναντί τους με αποτέλεσμα ο ένας εξ αυτών να τον πυροβολήσει στο κεφάλι. Το περιστατικό κατέγραψε διερχόμενος με κινητό τηλέφωνο και το ανέβασε στο διαδίκτυο. Προσπαθώντας να δικαιολογηθεί ο Johnny Rodriguez που πυροβόλησε το σκυλί δήλωσε στη New York Daily News
"Είναι ένα τραγικό γεγονός, ωστόσο δεν μπορούσα να κάνω κάτι άλλο" και πρόσθεσε "Όταν έχεις απέναντί σου ένα αγριεμένο πίτμπουλ που έρχεται κατά πάνω σου... το πυροβολείς" Στο βίντεο ακούμε τις φωνές περαστικών οι οποίοι αποδοκιμάζουν τον αστυνομικό για τον πυροβολισμό του σκυλιού.
 Σύμφωνα με πληροφορίες ο Lech Stankiewicz, ιδιοκτήτης του σκυλιού,ήταν μεθυσμένος και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Bellevue με μικροτραυματισμούς. Η αδελφή του δήλωσε ότι γεννήθηκαν στην Πολωνία και ότι έχει εγκαταλείψει την οικογένεια του στο Ιλλινόις πριν περίπου μια δεκαετία λόγω προβλημάτων με τα ναρκωτικά.

NY Cop Pitbull In East Village από stefanelonikitelo

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου