Κυριακή 15 Ιουλίου 2012

ΕΛΛΑΔΑ. ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ... Μαφιόζικο "χτύπημα" στον Πειραιά

Οι ήσυχες γειτονιές του Πειραιά αναστατώθηκαν  πριν λιγο λόγω της έκρηξης που σημειώθηκε στο καφέ-μπαρ Πέτρινο στα Καμίνια.
 Αυτόπτες μάρτυρες, μιλώντας έκαναν λόγο για μια εκκωφαντική έκρηξη που έγινε αισθητή στα Καμίνια, την Παλαιά Κοκκινιά, τη Δραπετσώνα και τη Νίκαια. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, η ισχυρότατη έκρηξη που συντάραξε τον Πειραιά έχοντας ως στόχο το μπαρ με την επωνυμία «Πέτρινο», οφείλεται σε ξεκαθάρισμα λογαριασμών. Η έκρηξη, η οποία έγινε στη συμβολή των οδών Αιτωλικού και Φωκίδος, σύμφωνα με πληροφορίες προήλθε από αυτοσχέδιο εκρηκτικό μηχανισμό, ο οποίος ήταν τοποθετημένος έξω ακριβώς από το κατάστημα.
 Από το ωστικό κύμα της έκρηξης καταστράφηκε ολοσχερώς επαγγελματικό όχημα το οποίο ήταν σταθμευμένο απέναντι από το μαγαζί-στόχο, ενώ προκλήθηκαν και ζημιές στα τζάμια των παρακείμενων κτηρίων.
 Να σημειωθεί ότι δεν υπήρξαν τραυματισμοί, καθώς το μαγαζί ήταν κλειστό. Ανοίγει βραδινές ώρες, για να υποδεχθεί τους θαμώνες του. Οι ιδιοκτήτες του νυχτερινού μαγαζιού κατέφθασαν άμεσα στο σημείο, όπου και συνομίλησαν με τους άνδρες της αστυνομίας, στο πλαίσιο της έρευνας που ξεκίνησε, προκειμένου να διαπιστωθεί ο λόγος του «χτυπήματος».
 Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, η αστυνομία ερευνά στοιχεία, σύμφωνα με τα οποία λίγο νωρίτερα δύο άτομα με σκουρόχρωμα ρούχα, που επέβαιναν σε μοτοσικλέτα, άφησαν έξω από το καφέ-μπαρ το εκρηκτικό... δέμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου