Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2011

Στα δικαστήρια η πλουσιότερη γυναίκα της Αυστραλίας

Αγωγή εναντίον της μητέρας της άσκησε η κόρη της πλουσιότερης γυναίκας της Αυστραλίας -κι ενδεχομένως σύντομα και του κόσμου- για λόγους οι οποίοι προς το παρόν δεν έχουν γίνει γνωστοί.

Πρόκειται για την 26χρονη Χοπ Γουέλκερ, κόρη της Τζίνα Ράινχαρτ, η οποία απέκτησε τη Χοπ και τη δίδυμη αδελφή της με τον πρώην σύζυγό της, τον Αμερικανό δικηγόρο Φρανκ Ράινχαρτ , ο οποίος δεν είναι πλέον στη ζωή.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η κα Ράινχαρτ θα βρεθεί στη Δικαιοσύνη αντίπαλος με μέλη οικογενείας της.

Είχε προηγηθεί μια 11χρονη δικαστική διαμάχη της με τη μητριά της, Ροζ Πορτούς, μετά τον θάνατο του πατέρα της, ενώ και το 2004 το μεγαλύτερο παιδί της, ο Τζον, είχε απειλήσει να τη σύρει στα δικαστήρια, διεκδικώντας μεγαλύτερο μερίδιο από την κληρονομιά του παππού του.

Η 57χρονη μεγιστάνας ορυχείων, Τζίνα Ράινχαρτ, που προβλέπεται να γίνει ο πλουσιότερος άνθρωπος στον κόσμο, είχε δικαστικές διαμάχες για την κληρονομιά του πατέρα της και μ’ άλλα συγγενικά της πρόσωπα.

Η Τζίνα Ράινχαρτ έχει σήμερα στην κατοχή της τρία ανθρακωρυχεία και ένα ορυχείο σιδηρομεταλλεύματος, που βρίσκονται μεταξύ των δέκα πιο υποσχόμενων μεταλλευτικών έργων στον κόσμο, σύμφωνα με πρόσφατη έρευνα.

newsbomb.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου