Κυριακή 28 Αυγούστου 2011

Έκρυβαν τα κλοπιμαία σε… νεκροταφείο

Συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών δύο αλλοδαποί, υπήκοοι Αλβανίας, ηλικίας 55 και 58 ετών, κατηγορούμενοι για διάπραξη διακεκριμένων κλοπών κατ΄ εξακολούθηση.

Ειδικότερα, στις 24/8/2011, το απόγευμα, στο Άνω Καστρίτσι Πατρών, ο 58χρονος αφαίρεσε από εργοτάξιο τεχνικής εταιρείας 150 κιλά καλωδίων χαλκού, τα οποία μετέφερε με αυτοκίνητο σε νεκροταφείο στα Μποζαΐτικα Πατρών, όπου τον ανέμενε ο 55χρονος συνεργός του.

Οι αστυνομικοί, αξιοποιώντας κατάλληλες πληροφορίες, οδηγήθηκαν στα ίχνη των δραστών, ενώ μέσα σε κενοτάφιο βρήκαν και κατέσχεσαν τα αφαιρεθέντα καλώδια χαλκού καθώς και πληθώρα κοπτικών εργαλείων, τα οποία χρησιμοποιούσαν για την απογύμνωσή τους.

Από την αστυνομική έρευνα που ακολούθησε προέκυψε ότι οι δυο συλληφθέντες αφαιρούσαν συστηματικά μεγάλες ποσότητες καλωδίων χαλκού, τα οποία μετέφεραν στον χώρο του νεκροταφείου και τα απογύμνωναν επί τόπου με χρήση αιχμηρών αντικειμένων, ώστε να απομένει καθαρός χαλκός.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτόδικων Πατρών και παραπέμφθηκαν ενώπιον του ανακριτή Πατρών, προκειμένου να απολογηθούν.

zougla.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου