Δευτέρα 8 Αυγούστου 2011

Οι διαρρήκτες στη Μύκονο δεν κάνουν διακοπές

Είκοσι περιστατικά κάθε μέρα!

Οργιάζουν οι διαρρήκτες και οι ληστές στη Μύκονο. Περισσότερες από 15 έως 20 διαρρήξεις και κλοπές σημειώνονται καθημερινά σε επαύλεις, σπίτια, διαμερίσματα και ξενοδοχεία του νησιού χωρίς το Αστυνομικό Τμήμα της Μυκόνου να μπορεί να αντιμετωπίσει την κατάσταση.

Στον Ορνό οι κακοποιοί διέρρηξαν δύο σπίτια επωνύμων από τα οποία αφαίρεσαν από το πρώτο κοσμήματα, τιμαλφή, υπολογιστές και χρυσές λίρες συνολικής αξίας 70.000 ευρώ και από το δεύτερο μετρητά, κοσμήματα και χρυσαφικά συνολικής αξίας 20.000 ευρώ.

Στο Αστυνομικό Τμήμα του νησιού υπηρετούν μόνο 70 αστυνομικοί από τους οποίους οι 40 είναι δόκιμοι χωρίς να υπάρχει τμήμα ασφαλείας με εξειδικευμένους αστυνομικούς.

Πριν από δύο χρόνια ελήφθη απόφαση από την τότε ηγεσία της Αστυνομίας για δημιουργία τμήματος ασφαλείας, το οποίο όμως ουδέποτε λειτούργησε. Επιπλέον, ικανοί αστυνομικοί, οι οποίοι στο παρελθόν υπηρετούσαν στο Αστυνομικό Τμήμα της Μυκόνου μετακινήθηκαν εξαιτίας της δραστηριότητας που είχαν αναπτύξει με αποτέλεσμα να... ενοχλούνται επώνυμοι αλλά και ιδιοκτήτες μπαρ και καταστημάτων.

newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου