Δευτέρα 8 Αυγούστου 2011

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ταχύτητας

Οι μέρες πλησιάζουν για την διεξαγωγή του 4ου αγώνα για το Πανελλήνιο Πρωταθλήματος Ταχύτητας, που θα γίνει αυτή την φορά στο Αυτοκινητοδρόμιο Σερρών με διοργανωτή τη Λ.Α.Β. (Λέσχη Αυτοκινήτου Βέροιας).

Το event αυτό θα είναι ξεχωριστό αφού ταυτόχρονα θα γίνει και αγώνας για το Κύπελλο Ταχύτητας Μοτοσικλέτας εξασφαλίζοντας πλούσιο θέαμα τόσο για τους φίλους των τετράτροχων και των δίτροχων αγωνιστικών κατασκευών.

Οι προετοιμασίες, από την πλευρά της λέσχης, «τρέχουν» με γοργούς ρυθμούς και οι εκπλήξεις που ετοιμάζονται είναι τέτοιες που θα κρατήσουν αμείωτο το ενδιαφέρον όλων, από το Σάββατο το πρωί (20 Αυγούστου) έως και την Κυριακή μετά την λήξη του αγώνα στις 21 Αυγούστου.

Συμπυκνωμένη δράση από το Σάββατο στις 10:15 με τα ελεύθερα και στις 12:20 με τα χρονομετρημένα δοκιμαστικά. Όσο για το βράδυ του Σαββάτου η γιορτή που ετοιμάζεται θα είναι, σύμφωνα με όσα υπόσχεται η λέσχη, μοναδική.

Την Κυριακή στις 09:00 ξεκινά η διαδικασία warm up και στις 09:45 θα δοθεί η εκκίνηση του 1ου αγώνα.

Η Λ.Α.Β. και το Αυτοκινητοδρόμιο, σας περιμένουν στις Σέρρες για να απολαύσετε ένα συναρπαστικό Σαββατοκύριακο σε μια από τις καλύτερες διαδρομές πίστας της Ευρώπης.

΄Ήδη από την Δευτέρα (1 Αυγούστου) έως και την Πέμπτη 18 Αυγούστου (βάσει εγκυκλίου ΕΠΑ/EΘEA) οι ενδιαφερόμενοι για τον 4ο γύρο του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Ταχύτητας και του Κυπέλλου Ταχύτητας Μοτοσικλέτας μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή με τους εξής τρόπους:

1. Συμπληρώνοντας την φόρμα συμμετοχής στην επίσημη ιστοσελίδα (www.lav.gr) της Λέσχης Αυτοκινήτου Βέροιας.

2. Αποστέλλοντας απευθείας ηλεκτρονικά, είτε με φαξ στο 2331 072 211

3. Η συμμετοχή θεωρείται ΕΓΚΥΡΗ και μπαίνει στον πίνακα συμμετεχόντων ΜΟΝΟ εφόσον γίνει ΕΓΚΑΙΡΑ η πληρωμή ολόκληρου του ποσού (παράβολο συμμετοχής 250 ευρώ) στην Τράπεζα: ΕΜΠΟΡΙΚΗ Αρ. Λογ.: 38468987 Όνομα: Βασίλης Μπιλαδέρης.

newsbomb.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου