Δευτέρα 1 Αυγούστου 2011

Τι τρώμε;...





  
    "Σαλάτα Φακές με Φέτα και 
            Πιπεριά Φλωρίνης"

1 σχόλιο:

  1. Σουτζουκάκια στο φούρνο
    Υλικά:
    1/2 κιλό μοσχαρίσιο άπαχο κιμά
    2 κουτ. σουπ. φρυγανιά τριμμένη
    αλάτι
    πιπέρι
    1 κουτί ντοματοχυμ ό
    1 κουτ. σουπ. Ντοματοπελτέ
    Κύμινο
    κρεμμύδι
    ελαιόλαδο
    αλεύρι
    Εκτέλεση:
    Αναμιγνύουμε όλα τα υλικά εκτός από την ντομάτα και το αλεύρι.
    Πλάθουμε τα σουτζουκάκια.
    Ρίχνουμε σε ένα ταψί λάδι τόσο όσο θέλουμε να έχει το φαγητό μας.
    Αλευρώνουμε τα σουτζουκάκια και τα τοποθετούμε στο ταψί.
    Τα ψήνουμε στον φούρνο έως ότου να σχηματίσουν κρούστα. Μόλις ψηθούν γύρω -γύρω ρίχνουμε την ντομάτα, λίγο ακόμα κύμινο και αλατοπιπερώνουμε και αφήνουμε να ψηθούν!
    Συνοδεύουμε με πατάτες τηγανιτές και σαλάτα εποχής(μαρουλοσαλάτα)
    Καλή σας όρεξη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή