Σάββατο 6 Αυγούστου 2011

Διάτρητα τα ελληνικά σύνορα-Επεισόδιο με διακινητές

Άλλο ένα περιστατικό με λαθρομετανάστες και διακινητές στα σύνορα της Αλεξανδρούπολης είχαν να διαχειριστούν οι αστυνομικές αρχές.

Η Ειδική Ομάδα Δίωξης Λαθρομεταναστών στη περιοχή του Τ.Σ.Φ.Φερών, συνέλαβε στα Λουτρά Αλεξανδρούπολης 3 διακινητές υπήκοοι Ιράκ οι οποίοι προωθούσαν στο εσωτερικό της Χώρας 10 μη νόμιμους μετανάστες, 6 εκ των οποίων υπήκοοι Αραβικής καταγωγής, 2 υπήκοοι Ρουάντας, ένας υπήκοος Ιράκ και ένας Αφγανός.

Ειδικότερα, οι άντρες της Ομάδας εντόπισαν σε αγροτική περιοχή των Φερών, την προαναφερόμενη ομάδα λαθρομεταναστών, η οποία καθοδηγούνταν από δυο αλλοδαπούς διακινητές.

Αφού τέθηκαν υπό διακριτική παρακολούθηση, τις πρωινές ώρες τις επόμενης ημέρας οι λαθρομετανάστες επιβιβάστηκαν σε φορτηγό με βουλγάρικες πινακίδες, το οποίο οδηγούσε ο τρίτος διακινητής.

Ακολούθως οι δυο πεζοί διακινητές, κατευθύνθηκαν σε θαμνώδη περιοχή, όπου και συνελήφθησαν.

Σε σήμα στάσης Αστυνομικών στο όχημα, ο οδηγός δεν συμμορφώθηκε και μετά από καταδίωξη το όχημα ακινητοποιήθηκε στα Λουτρά ο οδηγός του οποίου το εγκατέλειψε και προσπάθησε να διαφύγει, αλλά ακινητοποιήθηκε έγκαιρα και συνελήφθη.

newsbomb.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου