Τετάρτη 20 Ιουλίου 2011

Το νέο θαύμα της Sony είναι tablet!(vid)

Όπως είχαμε αναφέρει σε προηγούμενη δημοσίευση μας, η εταιρεία Sony είναι έτοιμη να προχωρήσει στη διάθεση δύο νέων tablet, τα S1 και S2, τα οποία βέβαια απευθύνονται σε απαιτητικούς χρήστες.

Και τα δύο μοντέλα της Sony θα λειτουργούν με λειτουργικό σύστημα Android, διαθέτοντας παράλληλα κορυφαίο design κάνοντάς τα ακόμη πιο δελεαστικά προς τον χρήστη.

Πιο συγκεκριμένα,

το tablet S1 δίνει την αίσθηση του περιοδικού, κάνοντας τη χρήση του εύκολη υπόθεση για κάθε χρήστη. Το S1 tablet διαθέτει οθόνη 9,4 ιντσών.

Το tablet S2 από την άλλη διαθέτει δύο οθόνες το οποίο έχει τη δυνατότητα να ανοίγει και να κλείνει, δίνοντας την αίσθηση, όπως πρόσφατα περιγράφτηκε από την εφημερίδα New York, ότι θυμίζει περισσότερο θήκη για γυαλιά όταν είναι κλειστό παρά κάποιο tablet, τουλάχιστον όπως τα έχουμε συνηθίσει μέχρι σήμερα.

Και τα δύο νέα tablets διαθέτουν μεταξύ άλλων και θύρα USB και φυσικά για όσους έχετε την απορία, τα ονόματα S1 και S2 δεν θα είναι τα επίσημα ονόματα κατά τη διάθεσή τους στο ευρύ κοινό αλλά θα μετονομαστούν.

Παρακολουθήστε το παρακάτω βίντεο για περισσότερες λεπτομέρειες:


www.secnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου