Πέμπτη 30 Ιουνίου 2011

«Συνδικαλιστές της ΕΘΕΛ» στο επίμαχο βίντεο

Οι δύο κουκουλοφόροι εμφανίζονται στο βίντεο του τηλεοπτικού σταθμού ALTER να φυγαδεύονται από τους αστυνομικούς προς το προαύλιο της Βουλής"Συνδικαλιστές της ΕΘΕΛ με ακραία συμπεριφορά" θεωρείται πως είναι τουλάχιστον δύο κουκουλοφόροι που εμφανίζονται σε βίντεο να συνομιλούν με αστυνομικούς των ΜΑΤ και στη συνέχεια να φυγαδεύονται προς το κτίριο της Βουλής κατά τη διάρκεια των χθεσινών επεισοδίων.
Την εκδοχή αυτή για την ταυτότητα των κουκουλοφόρων επιβεβαίωσαν με δηλώσεις τους στα μέσα ενημέρωσης συνδικαλιστές της ΕΘΕΛ, αποδοκιμάζοντας τις πρακτικές των εν λόγω ατόμων.
Ειδικότερα, ο πρόεδρος των εργαζομένων της ΕΘΕΛ Μιχάλης Λιαγούρης δήλωσε πως οι δύο από εκείνους που συνομιλούν με τους αστυνομικούς των ΜΑΤ "είναι συνδικαλιστές της ΕΘΕΛ με ανεξέλεγκτη, ακραία συμπεριφορά".
"Δύο από τα άτομα που συνομιλούσαν με τους αστυνομικούς ήταν πρώην συνδικαλιστές της ΕΘΕΛ, που είχαν εμπλακεί σε επεισόδιο με μέλη αριστερών οργανώσεων", επιβεβαίωσε και ο ΓΓ του ΟΑΣΑ, Αλέξανδρος Κομίνης.
Το μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΘΕΛ Απόστολος Κασιμέρης επιβεβαίωσε ότι τουλάχιστον κάποιοι εκ των πέντε είναι συνδικαλιστές της ΕΘΕΛ. Παράλληλα, υποστήριξε ότι οι πέντε είχαν δεχθεί επίθεση αντιεξουσιαστών, κάποιοι είχαν τραυματιστεί και προσέγγισαν τους άνδρες των ΜΑΤ για προστασία.
Από το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας διατάχθηκε η άμεση διερεύνηση της υπόθεσης από τη Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής, ενώ παράλληλα διατάχθηκε και η διενέργεια ένορκης διοικητικής εξέτασης.

www.ethnos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου