Σάββατο 25 Ιουνίου 2011

Ήρθε η ώρα της γροθιάς μας!!!

http://4.bp.blogspot.com/-FwCvmmCDzYo/TgUadkLtnnI/AAAAAAAABCQ/5clTBxMj8kM/s1600/ANTISTATHEITE+2.jpgΟ κ. Παπανδρέου στην μέχρι το 2009 πολιτική του σταδιοδρομία δεν επέδειξε ούτε παρήγαγε κανένα σημαντικό έργο, σε όποιο πόστο και αν θήτευσε.
Πολλοί κρυφά αλλά και φανερά (ακόμα και στο κόμμα του π.χ Πάγκαλος) τον αμφισβητούσα και τον αμφισβητούν και θεωρούν ότι κατέλαβε την πρωθυπουργία της Ελλάδας ως κληρονόμος και όχι ως αυτόνομη και ικανή προσωπικότητα.
Δεν τον γνωρίζω προσωπικά για να έχω ιδίαν άποψη για την καλλιέργεια, την γνώση και τον συναισθηματικό του κόσμο αλλά όπως όλοι μας βιώνω τα σημερινά καταστροφικά αποτελέσματα των πολιτικών του επιλογών.
Βέβαια δεν εκπλήσσομαι γιατί όπως λέει ο λαός η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται οπότε ο κ. Παπανδρέου έδωσε δείγματα γραφής από τις πρώτες μέρες που ανέλαβε την εξουσία όπου από το παραπλανητικό προεκλογικό του σύνθημα “Λεφτά υπάρχουν” κατέληξε να δηλώνουν οι συνεργάτες και υφιστάμενοι του ότι "Δεν υπάρχει σάλιο”
Η αδράνεια των πρώτων μηνών της (παρείστικης) κυβέρνησης του, καθώς και οι βαριές προσωπικές του κατηγορίες για τους πολίτες της ίδιας του της χώρα στους συνομιλητές του στο εξωτερικό, δεν ήταν αποτέλεσμα ανικανότητας ή ηλιθιότητας αλλά πιστεύω ακράδαντα ότι ήταν προσχεδιασμένες για να μας οδηγήσουν στα σημερινά μας αδιέξοδα.
Ο άνθρωπος αυτός εξυπηρετεί ένα ύποπτο σκοπό και αυτοί που τον ανέδειξαν και τον πατρονάρουν έχουν εναλλακτικές λύσεις (π.χ πρόσφατος ανασχηματισμός) εφεδρείες (π.χ Βενιζέλος) και για την παραπλάνηση και τον αποπροσανατολισμό μας χρησιμοποιούν ακόμα και τα ΜΜΕ με θέματα που όλως τυχαίως σκάνε την κατάλληλη στιγμή και μονοπωλούν την επικαιρότητα!.. όπως ανακάλυψη γιαφκών, τρομοκρατών και του τελευταίου που βιώνουμε αυτές τις μέρες και αφορά τα στημένα παιχνίδια του ποδοσφαίρου!!!
Δεν είναι λοιπόν ο Παπανδρέου και οι γλυφτοπαλαμοκρουστές του οι πραγματικοί μας αντίπαλοι αλλά πίσω τους κρύβονται άλλοι οι οποίοι απλά τους χρησιμοποιούν σαν σύγχρονους εφιάλτες για να αλώσουν και να υποθηκεύσουν για πολλά πολλά χρόνια, το μέλλον της πατρίδα μας.
Η ερχόμενη εβδομάδα ίσως είναι η κρισιμότερη των τελευταίων χρόνων μια και το μεσοπρόθεσμο που προωθούν για να ψηφίσουν θα μας οδηγήσει στο "Τετέλεσται" δηλ. στην εξαθλίωση και στο πισωγύρισμα της ζωής μας σε συνθήκες της κατοχικής περιόδου του 1940.
Ας ξυπνήσουμε λοιπόν όσο είναι καιρός και να ρίξουμε και ένα δυο χαστούκια στους συγγενείς, φίλους και γείτονες που ακόμα κοιμόνται για να γίνουμε όλοι μαζί ένας πελώριος χείμαρρος που θα ισοπεδώσει αυτή την Πολιτική Μαφία που μας οδηγεί στον αφανισμό.
Αν τους αφήσουμε θα είμαστε υπόλογοι όσο ζούμε στα παιδιά μας ότι πολεμήσαμε στις πλατείες και στους δρόμους με περαντζάδες, πράσινα λέιζερ, φωνές και φάσκελα και όχι με το αίμα και τις γροθιές μας!!!

Υποσημείωση
Στις μεγάλες διαδηλώσεις και πορείες που έρχονται, θα γίνουν ήρωες για εμάς όσοι από τις δυνάμεις καταστολής, (των επίορκων αφού πετάξουν καταγής τις πανοπλίες και τα χημικά) έρθουν με το μέρος του λαού!!!


Προσοχή: Οι χρωματιστές λέξεις παραπέμπουν σε Βίντεο και είναι επιλογές του αρθρογράφου. 


Γιάννης Πρεβενιός

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου