Δευτέρα 20 Ιουνίου 2011

Η εποχή της ... κωλοτούμπας!!!

Γράφει ο Γιάννης Πρεβενιός
e-mail: prevejohn@yahoo.gr
Υπόψη κ. Ε. Βενιζέλου
Πιστεύω ότι αυτή η κοινοβουλευτική περίοδο θα καταγραφεί από τους ιστορικούς του μέλλοντος (αν υπάρξει μέλλον για την Ελλάδα) ως περίοδος που στην εξουσία συμμετείχα πολλοί μα πολλοί κωλοτουμπάδες!!!
Από τα μικρότερα στελέχη έως και τον ίδιο τον πρωθυπουργό η κωλοτούμπα πάει σύννεφο μια και συχνά πυκνά αυτοαναιρούνται και έχουν πάψει προ πολλού να τιμούν τα παντελόνια που υποτίθεται ότι φοράνε!!!
Όλοι ζήσαμε τις φαιδρότητες της εβδομάδας που πέρασε όπου ο ίδιος ο πρόεδρος της κυβέρνησης διέρρευσε την πρόθεση του να παραιτηθεί αλλά τελικά αποφάσισε να συνεχίσει την προσπάθεια του να μας αποτελει(σ)ώσει!!!
Όλοι έχουμε δει τους παλαμοκρουστές κυβερνητικούς βουλευτάδες να λεονταρίζουν και να μας δουλεύουν ψιλό γαζί με τις δήθεν ενστάσεις και αντιρρήσεις τους αλλά τελικά στις κρίσιμες στιγμές να στηρίζουν και να ψηφίζουν τις ενάντια του λαού επιλογές και αποφάσεις της ηγετικής παρέας του κόμματος τους.
Χαρακτηριστικό παράδειγμα ο κ. Παντελής Οικονόμου ο οποίος μάλιστα μόλις υπουργοποιήθηκε (στον πρόσφατο ελιγμοανασχηματισμό ή ανακύκλωση των ληγμένων) έσβησε από την ιστοσελίδα του στο διαδίκτυο την κριτική και τις δήθεν αντιρρήσεις τους για τις επιλογές του πρώην κυβερνητικού σχήματος. (στο οποίο δεν συμμετείχε.)
Μένει να δούμε την συνέπεια του νέου υπουργού οικονομικών του κ. Βενιζέλου και η οποία έχει να κάνει με τον αν θα συνεχίσει να υποστηρίζει την άποψη του (αν θυμάμαι καλά δημοσιεύτηκε την περασμένη Κυριακή στην εφημερίδα Θέμα) ότι το μεσοπρόθεσμο ή μνημόνιο 2 (που θα μας αποτελειώσει σαν κοινωνία και θα ξεπουλήσει όλη την Ελλάδα) πρέπει να ψηφιστεί από 180 και όχι μόνο από 150 βουλευτές.
κ. Βενιζέλο σας θεωρούμε έξυπνο άνθρωπο και δεν ξέρουμε τι συμφωνίες κάνατε στο παρασκήνιο όλων αυτών των γεγονότων αλλά σας προειδοποιούμε ότι αν αναιρέσετε τα λεγόμενα σας είναι σίγουρο ότι η κωλοτούμπα σας εκτός από βαρύγδουπη θα σας καταστήσει εντελώς αναξιόπιστο, αδρανή και καμένο χαρτί στην συνείδηση όλου του Ελληνικού λαού!
Υποσημείωση
Να είστε σίγουρος ότι ο μόνος που θα χαρεί από την κωλοτούμπα σας θα είναι ο ίδιος (ο κληρονομικός) πρόεδρος σας!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου