Τρίτη 19 Απριλίου 2011

Φανταστική κατά τον Θ. Πάγκαλο η συνέντευξη στη Hürriyet όπου αποκαλεί τεμπέληδες τους Έλληνες

Ούτε έκανε δηλώσεις για Έλληνες τεμπέληδες και Τούρκους δουλευταράδες, ούτε έδωσε συνέντευξη στη Hürriyet ο Θ. Πάγκαλος, υποστηρίζει σε ανακοίνωσή του.

Αργά το βράδυ της Μ. Δευτέρας και ενώ οι δηλώσεις του προκάλεσαν σάλο και νέα πολιτική αντιπαράθεση, ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, με ανακοίνωσή του, χαρακτήρισε τα πάντα αναληθή.

«Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στον Παναγιότατο Πατριάρχη Κωνσταντινουπόλεως, ο Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης, Θεόδωρος Πάγκαλος, δεν είχε καμία επαφή με εκπροσώπους του Τύπου. Ουδέποτε έκανε δηλώσεις ή έδωσε συνέντευξη με το περιεχόμενο που αναφέρεται στην ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας ή με οποιοδήποτε άλλο», αναφέρει αναλυτικά η ανακοίνωση του κ. Πάγκαλου.

Μόνο που τα περί τεμπέληδων, δουλευταράδων κτλ ήταν το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας Hürriyet με τον τίτλο: «Ο τζίτζικας και ο μέρμηγκας!».

«Ο κύριος «μαζί τα φάγαμε» ξαναχτύπησε» είχε σχολιάσει νωρίτερα ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Γιάννης Μιχελάκης, χαρακτηρίζοντας τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης επικίνδυνο και τονίζοντας πως πια «το θέμα είναι αν θα συνεχίσει να τον καλύπτει ο πρωθυπουργός».

Ανακοίνωση για το ίδιο θέμα είχε εκδώσει νωρίτερα και το γραφείο Τύπου του ΛΑΟΣ, υποστηρίζοντας, μεταξύ άλλων, ότι: «Η κυνική ομολογία του αντιπροέδρου της κυβέρνησης από την Κωνσταντινούπολη, έχει μία αλήθεια. Όταν εμείς είχαμε κυβερνήσεις ΠΑΣΟΚ και ΝΔ, η Τουρκία αναδείκνυε έναν Ερντογάν».

www.newsit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου