Σάββατο 12 Μαρτίου 2011

Καρμανιόλα η επαρχιακή οδός Βόλου-Αγριάς

Μετά από αυτοψία στην επαρχιακή οδό Βόλου – Αγριάς από τον δημοτικό σύμβουλο της μείζονος μειοψηφίας Χαράλαμπο Ζάχο διαπιστώθηκαν εκτενείς φθορές στο οδόστρωμα, καθιστώντας τον δρόμο επικίνδυνο τόσο για τους πεζούς όσο και για τους οδηγούς. Σε σχετική του αναφορά στην Εισαγγελία Βόλου τονίζει ότι από το 4ο χλμ. της εθνικής οδού Βόλου - Τσαγκαράδας (θέση Παιδόπολη Αγριάς), έως και το 6ο χλμ. της ίδιας διαδρομής και στο τμήμα του δρόμου από Βόλο προς Πήλιο, υπάρχουν επικίνδυνα σημεία στο οδόστρωμα, τα οποία, ενδεχομένως να αποτελέσουν αιτία σοβαρών ατυχημάτων.

«Πολύ εύκολα μπορεί κανείς να διαπιστώσει ότι υπάρχουν τέσσερα σημεία καθίζησης του εδάφους, πιθανόν, από διάβρωση, τα οποία εφάπτονται του κρηπιδώματος κοντά στη θάλασσα» υπογραμμίζεται.

Το περασμένο καλοκαίρι η υπηρεσία του ΟΣΕ στην οποία ανήκει και ο συγκεκριμένος χώρος είχε πραγματοποιήσει εργασίες εξωραϊσμού της περιοχής, τοποθετώντας σε όλο το μήκος του δρόμου διακοσμητικά τούβλα. Ωστόσο η μη λήψη των απαραίτητων μέτρων προστασίας του κρηπιδώματος προς την πλευρά της θάλασσας έχει κάνει τον δρόμο αρκετά επικίνδυνο.

Πηγή: thisisvolos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου