Τετάρτη 23 Μαρτίου 2011

Ανακάλεσαν άδειες αστυνομικών υπό το φόβο γιαουρτιών!

Τα ολοένα αυξανόμενα κρούσματα επιθέσεων σε πολιτικούς με …γιαούρτια έχει θορυβήσει όχι μόνο τα υποψήφια θύματα, αλλά και την ΕΛ.ΑΣ.
Με αφορμή το τελευταίο επεισόδιο με πρωταγωνιστή τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης Θεόδωρο Πάγκαλο στη Κερατέα, στις τάξεις της αστυνομίας έχει σημάνει συναγερμό.
Με κυρίαρχο στόχο την αποφυγή παρόμοιων περιστατικών, η διωκτική αρχή έχει στήσει επιχειρησιακό πλάνο εν όψει του τριήμερου εορτασμού της 25ης Μαρτίου.
Για το λόγο αυτό έχουν ανακληθεί πολλές άδειες αστυνομικών που υπηρετούν σε υπηρεσίες της αστυνομίας ή σε τμήματα περιοχών όπου θα γίνουν παρελάσεις ή άλλου είδους εορταστικές εκδηλώσεις.

www.newsbomb.gr

6 σχόλια:

  1. Το φόβο μας να έχουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. γιαούρτωμα και στους μπάτσους τότε.... :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΜΑ ΤΟ ΓΙΑΟΥΡΤΗ ΕΙΝΑΙ ΑΓΕΛΑΔΙΤΣΑ?
    ΝΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑΟΥΡΤΩΣΟΥΜΕ.
    ΚΑΛΟ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΗ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Γενικά το γιαούρτι κάνει και καλό στη φαλάκρα. Γιαούρτι λοιπόν κι όποιον πάρει ο χάρος.

    ΄Εφη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Επιτεψτε μου να διαφωνισω εν μερη. Συμφωνω οτι ολοι θελουν γιαουρτομα αλλα οχι στους μισους αλλα σε ολους. Στην κυβερνηση Σιμητη στην κυβερνηση Καραμανλη (εκει χονδρικως) Και στις αναλογες αντιπολιτευσεις. Οχι μονο τωρα που μπηκε μπροστα ο ψωριαρης θαψτετον! Δεν θελει η εκαστοτε αντιπολιτευση γιαουρτι κατα ριπας οταν μια ζωη ξερει να μιλαει και οχι να πραττει? Γιαουρτι σε ολους οχι στους μισους!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. εν κατακλειδι το ζηταει ο οργανισμος τους ενα γιαουρτακι

    ΑπάντησηΔιαγραφή