Παρασκευή 11 Μαρτίου 2011

Στο μικροσκόπιο τα πλαστά διδακτορικά εκπαιδευτικών

Στο μικροσκόπιο τα πλαστά διδακτορικά εκπαιδευτικώνΣάλο προκάλεσε στον εκπαιδευτικό κόσμο το χθεσινό πρωτοσέλιδο δημοσίευμα του «Εθνους», για τη φάμπρικα που προσφέρει πλαστούς τίτλους έναντι αδράς αμοιβής σε εκπαιδευτικούς, οι οποίοι διεκδικούν θέσεις σχολικών συμβούλων, διευθυντών και υποδιευθυντών σχολείων κ.ά.
Στο ζήτημα παρενέβη χθες και η υπουργός Παιδείας Αννα Διαμαντοπούλου, από τις Βρυξέλλες όπου βρισκόταν. Εδωσε εντολή στον γενικό γραμματέα του υπουργείου να διαταχθεί σχετική έρευνα και να ζητήσει στοιχεία από τις Ομοσπονδίες των εκπαιδευτικών, ώστε η υπόθεση ν' ακολουθήσει τον δρόμο της Δικαιοσύνης.

www.ethnos.gr

2 σχόλια:

  1. Α, ξαφνικά ανακαλύψαμε την Αμερική; Δουλευόμαστε; Αυτό συμβαίνει από τότε που ο Σημίτης έκανε την διδακτορική του, τώρα το καταλάβαμε εμείς; Τώρα φταίω εγώ να πω κάτι που μας είχε πει στο Πανεπιστήμιο μια καθηγήτρια, που ήταν και στο Παιδαγωγικό Ινστιτούτο, και ήταν μια από τις υπεύθυνες της αξιολόγησης των υποψηφίων για σχολικοί σύμβουλοι; ΄Ενας υποψήφιος ανάμεσα στα χαρτιά του που είχε υποβάλει, ως προσόν, είχε βάλει και μια φωτογραφία του να ανταλλάσσει χειραψία με τον τότε πρωθυπουργό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ουπς, ξέχασα να υπογράψω. ΄Εφη

    ΑπάντησηΔιαγραφή