Σάββατο 26 Φεβρουαρίου 2011

Ο π. ΣΑΡΑΝΤΗΣ, Ο π. ΙΩΑΝΝΗΣ ΦΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΑΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ΒΑΤΡΑΧΟΥ

Θα διαπράξει εγκληματικό λάθος ο π. Ιωάννης Φωτόπουλος αν δεν μηνύσει τον αχαρακτήριστο κληρικό της Πτολεμαίδος.
Το ίδιο λάθος διέπραξε ο π. Σαράντης όταν το αχαρακτήριστο αυτό υποκείμενο διέσυρε την υπόληψη και την ηθική του υπόσταση και δεν το έσυρε στα δικαστήρια.
Σας παρακαλώ πάρα πολύ, σεβαστοί πατέρες, μην τον αφήνετε να σας παρασύρει άμεσα ή έμμεσα σε συζητήσεις εκτός θέματος.
Αυτή τη στιγμή διακυβεύεται η ελευθερία του ανθρώπου. Κινδυνεύουμε θανάσιμο κίνδυνο να μας κλείσουν σε ηλεκτρονική φυλακή. Οι συζητήσεις περί του 666, του Αντιχρίστου, της επιστολής του π. Παισίου, κτλ. δεν είναι της ώρας να συζητηθούν.

Ο ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΟΣ ΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣ ΠΑΡΙΣΤΑΝΕΙ
ΤΟΝ ΑΜΥΝΤΟΡΑ ΤΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ ΝΙΚΟΔΗΜΟΥ!!!
Οσο για το “σεβασμό” του εν λόγω αχαρακτήριστου Αρχιμανδρίτη - του και επίδοξου διάδοχου του π. Μάρκου παρακαλώ - προς τον Κανονικό Μητροπολίτη Αττικής περιορίζομαι να καγχάσω ειρωνικότατα.Είναι το ίδιο πρόσωπο το οποίο γύριζε τα ιστολόγια και κάρφωνε με λύσσα το Μητροπολίτη Αττικής και Μεγαρίδος κ. Νικόδημο!!! Τώρα ανέλαβε τον άχαρι ρόλο να παραστήσει τον αμύντορα του Αγίου Αττικής με μοναδικό φυσικά σκοπό να χτυπήσει τον π. Σαράντη!!!
Αυτή τη στιγμή ο αχρείος αυτός κληρικός χαίρεται όπως τον λύκο στην αναπουμπούλα που δημιουργήθηκε εξαιτίας του πρόσφατου άρθρου του π. Βολουδάκη στον “Ορθόδοξο Τύπο”.
Προσπαθεί να διευρύνει το μέτωπο και να αυξήσει τους αντίπαλους του π. Σαράντη. Προσπαθεί να εμπλέξει τον Μητροπολίτη Αττικής κ. Νικόδημο. Γνωρίζει ότι ο Σεβασμιότατος είναι πικραμμένος με τη στάση του π. Σαράντη και έτσι προσπαθεί να εκμεταλλευτεί το γεγονός για να τον εξωθήσει να δημοσιογραφήσει εναντίον του.
Ξεχνά ο σατανικός κληρικός της Πτολεμαίδος ο βωμολόχος, ο σκανδαλοποιός και συστηματικός συκοφάντης ότι εξαιτίας του πουλήθηκε - και μάλιστα από αυτούς που δεν θα το περίμενε κανείς - ο κανονικός Μητροπολίτης Νικόδημος και τώρα ανοίγει πέντε πήχες γλώσσα για όσους συνεργάζονται με τους μοιχεπιβάτες!!!
Σας παρακαλώ, πατέρες και αδελφοί, μην τον αφήσετε επ’ ουδενί λόγω να σας παρασύρει σε συζητήσεις γι’ αυτό το ζήτημα. Αγνοείστε τον. Αφήστε τον να πνιγεί μέσα στην απύθμενη δεξαμενή της χολής του.

ΦΑΙΔΡΟ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΟ Ο “ΜΠΑΡΚΟΝΤΟΛΟΓΟΣ”
Το μόνο παρήγορο, με τον αχαρακτήριστο αυτό κληρικό, είναι ότι μας διασκεδάζει με τις ασυνάρτητες φαιδρολογίες του για το μπάρκοουντ (είπαμε είναι ο ειδικός “μπαρκοντολόγος”!) και τώρα (believe it or not) με τις επιθέσεις του εναντίον της ανωνυμίας!!! Μάλιστα! Αυτός που διαθέτει (δεκάδες ανώνυμα ή στο όνομα άλλων ιστολόγια) και ο οποίος υπό τη σκέπη της ανωνυμίας διασύρει αλύπητα τους πάντες “για να βγάζει το άχτι του”, όπως ο ίδιος μου είπε χαρακτηριστικά την πρώτη φορά που αυτοβούλως επικοινώνησε μαζί μου (είδατε πνευματικότητα; “Για να βγάλει το άχτι του!”) είναι λέγει τώρα εναντίον της ανωνυμίας!!!

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ
Συνοψίζω:
1.) Δεν είναι η ώρα για ερμηνευτικές αναλύσεις.

2.) Διανύουμε κρίσιμες στιγμές που διακυβεύεται σε υπέρτατο βαθμό η ελευθερία του ανθρώπου.

3.) Δεν είναι ώρα να καταπιαστούμε με τις φαιδρολογίες περί μπάρκοουντ του γελοίου αυτού υποκειμένου που ισχυρίζεται ότι σπούδασε επιστήμη σε κλάδο που δεν υπάρχει σε κανένα πανεπιστήμιο του κόσμου!!!

4.) Η ηλεκτρονική φυλακή είναι απαράδεκτη. Είτε έχει είτε δεν έχει το 666. Πολλώ μάλλον αν το έχει φυσικά. Επομένως γιατί να εστιάσουμε την προσοχή μας στο 666; Για να αφεθούν τα όργανα της παγκοσμιοποίησης να μας φυλακίσουν ηλεκτρονικά ενώ εμείς συζητούμε για θέματα που δεν θα τους εμποδίσουν να ολοκληρώσουν τα καταχθόνια σχέδιά τους σε βάρος της ελευθερίας του ανθρώπου;

5.) Σύρτε, σας παρακαλώ, χωρίς κανένα διασταγμό στα δικαστήρια τον αχαρακτήριστο κληρικό της Πτολεμαίδος το βωμολόχο, το σκανδαλοποιό και συστηματικό συκοφάντη.

6.) Μην αναδημοσιεύετε, σας παρακαλώ, άρθρα και σχόλιά του. Του κάνετε διαφήμιση. Αστε τον να βρίζει και να λυσσομανά με τον εαυτό του μέσω των διάφορων ιστολογίων που ελέγχει. Ούτως ή άλλως: Ποιος νουνεχής άνθρωπος τον λαμβάνει στα σοβαρά;

7.) Μιλήστε, σας παρακαλώ, με τον π. Θεόδωρο Ζήση και ζητήστε του να αναλάβει τις ευθύνες του και να μαζέψει - αν μπορεί - τον αχαρακτήριστο αυτό κληρικό. Η δική μου άποψη, που εξέφρασα ήδη γραπτώς (ουχί άπαξ) και τηλεφωνικώς προς τον π. Θεόδωρο Ζήση, είναι ότι δεν μπορεί να τον μαζέψει αφού και τον ίδιο τον διασύρει στα ιστολόγια υπό την κάλυψη της ανωνυμίας ως “οικουμενιστή και στυλοβάτη του Σεραφειμισμού του πιο άθλιου εκκλησιαστικού καθεστώτος”. Το ίδιο λέγει και για τον π. Γεώργιο Μεταλληνό.
Αφού λοιπόν είναι βέβαιο ότι ο σεβαστός Γέροντας π. Θεόδωρος Ζήσης δεν μπορεί να τον μαζέψει ας ελπίσουμε ότι σε κάποια στιγμή θα συνειδητοποιήσει το κακό που προξενεί ο εν λόγω κληρικός και θα σταματήσει να τον προωθεί.

8.) Οσο λέγει φαιδρολογίες (περί “μπάρκοουντ”, κτλ.) γελούμε με την καρδιά μας σε βάρος του, και εφ’ όσον γράφει ύβρεις και λιβελλογραφήματα πρέπει αμέσως να τον καταγέλλουμε στον π. Θεόδωρο Ζήση και να τον σύρουμε στα δικαστήρια.

9.) Θερμές ας είναι οι προσευχές όλων μας να τον φωτίσει ο Αγιος Θεός να κρεμάσει το πετραχήλι και να κυτάξει την ψυχή του. Δεν έχει απολύτως καμιά δουλειά στην ιερωσύνη αυτός κληρικός.
Αυτό που πρέπει - πάνω από όλα - να καταλάβει είναι ότι ο Χριστός ο Μόνος αληθινός Θεός υπέρ όλων μας απέθανεν. Ασφαλώς και για τον ίδιο. Ας μην απελπίζεται. Δεν υπάρχει αμαρτία που μπορεί να νικήσει την αγάπη του Χριστού μας. Ας κρεμάσει το πετραχήλι και ας κυτάξει την ψυχή του.

28 σχόλια:

  1. Αγιοι κληρικοί που συκοφαντουνται

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Στο στοχαστρο ενός αδιστακτου συκοφαντη δυο αξιοι κληρικοι με την ολη σημασια της λεξεως

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Να προσφύγουν στη δικαιοσυνη για τους λιβελλους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΤΟΙ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΤΙΝΑ ΚΑΙ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ,
    ΜΕ ΠΑΠΑ ΚΑΙ ΜΕ ΚΟΥΜΠΑΡΟ.
    ΗΛΙΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αγιοι κληρικοί τους οποίους κτασυκοφαντεί ο γνωστός συκοφάντης κληρικός της Πτολεμαίδος ο βωμολόχος και σκανδαλοποιός΄

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Γιατί το κάνει ο πτολεμαίδος συκοφάντης;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Από φθόνο και μοχθηρία επειδή τους αγαπά ο κόσμος επειδή είναι αγιοι άνθρωποι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Γιατί δεν καθαιρεθουν τον βρωμερο αυ΄το συκοφάντη κληρικό;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ο π. Σαράντης εξομολογεί χιλιάδες κόσμο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ο π. Σαράντης είναι μεγάλος θεολ΄γος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Κια ο π. Ιώνναης είναι λαμπρός κληρικός με 7 παιδιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Τοτε γιαίτ τους συκοφαντεί ο Προλεμαίδος Βατραχακης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ξεδιάντροπος αδελφές μου ξδιάντροπος και συκοφαντης και ψευτης και σκανδαλοποιος και φθονερος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Αγιος ανθρωπος ο π. Ιωαννης Φωτοπολους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ολοι το γνωρίζουν εκτός από τον φθονερο Παπ βατραχακη το συκοφαντη της Πτολεμαιδος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Να κα θαθερεθει ο παπα βατραχακςη της πτολεμαιδος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Θα δωσει λογο στο θεό ο συκοφαντης της Πτολεμαιδος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΑΓΙΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ. ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣ ΚΛΗΡΙΚΟΣ ΤΗΣ ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή