Τετάρτη 23 Φεβρουαρίου 2011

Έρχονται οι ... πρόθυμοι!!!

Γράφει ο Γιάννης Πρεβενιός
e-mail: preveohn@yahoo.gr
Μοιάζει σαν να είναι το κερασάκι στην τούρτα (του ψεύδους και της υποκρισίας) αλλά εμένα προσωπικά δεν με εξέπληξε η αποκάλυψη του επικεφαλής του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου Ντομινίκ Στρος-Καν σε ντοκιμαντέρ του γαλλικού καναλιού Canal+ (σύμφωνα με την εφ. Καθημερινή) ότι ο κ. Παπανδρέου ζήτησε την βοήθεια τους από τον Δεκέμβριο του 2009.
Αντιθέτως ισχυροποιούν την τάση που έχω τελευταία όποτε ακούω τον κ. Πρωθυπουργό να μιλά (για τα σχέδια και τα “οράματα’ του) εγώ να σιγοτραγουδώ το γνωστό τραγούδι “Τα ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα.”
Μούγκα στη στρούγκα από την κυβέρνηση για την παραπάνω πληροφορία αλλά τι θα μπορούσαν να πουν μια και φαίνεται πια καθαρά πως οι δανειστές μας αφού μας έδεσαν χειροπόδαρα με το μνημόνιο της ντροπής και της ξεφτίλας που υπέγραψαν οι σύγχρονοι εφιάλτες τώρα ετοιμάζονται να τους δώσουν βορρά στο λαό για να κατευνάσουν την οργή του!!!
Θεωρώ δε ότι αυτή η μεθόδευση της κατάρρευσης τους, ξεκίνησε από την δήλωση (διαταγή) των υπαλληλάκων της τρόικας πριν λίγες μέρες (εν αγνοία τους) ότι πρέπει να πουλήσουμε δημόσια γη για να εξοικονομήσουμε 50 δις για αποπληρωμή του δανείου που μας έδωσαν.
Το σενάριο που κυκλοφορεί ευρέως τις τελευταίες μέρες στους πολιτικοοικονομικούς κύκλους λέει ότι το προσεχές διάστημα θα αποδομηθεί τελείως η αξιοπιστία του κ. Πρωθυπουργού (καμένο πλέον χαρτί για αυτούς) και ότι θα υπάρχει αντίδραση εκ των έσω για να τον αναγκάσουν υποτίθεται να αποχωρήσει “ηρωικά” όπως έκανε ο προκάτοχος του κ. Καραμανλής ο οποίος μάλιστα δεν μας έκανε την τιμή να μας δώσει καμία εξήγηση για τα πεπραγμένα του!!!
Με αυτό τον τρόπο θα ρίξουν στάχτη στα μάτια όλων μας μια και έχουν σχεδιάσει και την επόμενη μέρα η οποία θα περιέχει την συναίνεση και την συνεργασία των προθύμων για να μας σώσουν!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου