Τετάρτη 19 Ιανουαρίου 2011

Κάτι συνέβει χθες ...δίπλα σου, το πήρες χαμπάρι;

"Ανθρωπιά"...τη χάσαμε...
by Dinos Diamantos on Τρίτη, 18 Ιανουαρίου 2011 στις 8:52 μ.μ.
"Μία γυναίκα έχασε τον άντρα της. Η ίδια γυναίκα-μάνα, δεν ξεπέρασε αυτόν το χαμό, βρέθηκε "μόνη",
δεν άντεξε στη "δύσκολη αποστολή" για τον 10άχρονο αυτιστικό γιο της, ούτε για χάριν ή με τη δύναμη των 2 άλλων βλασταριών της. Και "έφυγε" μαζί με το 10άχρονο γιο της. Συνέβει στα Τρίκαλα, συμβαίνει δίπλα μας...έτσι, ή κάπως έτσι...Η κοινωνία...δεν αντέχει, αδιαφορεί, δεν στηρίζει και δεν φροντίζει όπως πρέπει, κι αυτό είναι κάτι που κάποιοι δεν το αντέχουν. Ας κάνουμε κάτι επιτέλους να ευαισθητοποιηθούμε :-((( "

larissanet.gr

Νεκρή βρέθηκε μια 37χρονη γυναίκα αγκαλιά με το δεκάχρονο γιο της δεμένοι με νάιλον σχοινί κάτω από τη γέφυρα του Ληθαίου ποταμού, στο 3ο χιλιόμετρο Τρικάλων - Καλαμπάκας.
Το ύψος του νερού σε αυτό το σημείο είναι μόλις 50 εκατο...στά, και οι πρώτες ανεπίσημες εκτιμήσεις από την αστυνομική διεύθυνση Τρικάλων κάνουν λόγο για αυτοκτονία, καθώς δεν μπορούσε να ξεπεράσει τον πρόσφατο χαμό του άνδρα της σε τροχαίο. Πρόκειται για τη Βασιλική Καλύβα και το 10χρονο Χρήστο, σύζυγο και γιο του πολιτευτή της ΝΔ Κώστα Καλύβα που έχασε τη ζωή του σε τροχαίο στο δρόμο Φαρκαδόνας – Τρικάλων. (*)
Οι σοροί τους, μεταφέρθηκαν για εξέταση-νεκροτομή στο Πανεπιστημιακό νοσοκομείο Λάρισας.

(*) Στο ίδιο σχεδόν σημείο με τον άτυχο Κώστα Καλύβα ( και τη Βασιλικούλα με το Χρηστάκη που τον "ακολούθησαν", κάποιες άλλες 6 ψυχές, μεταξύ τους και μικρά παιδιά, άφησαν βουβή την τοπική κοινωνία και σε απόγνωση τους ανθρώπους τους.
Ένα τμήμα της ΕΟ Λάρισας-Τρικάλων (διευρωπαικό δίκτυο !!!) σταματημένο με τον εργολάβο έκπτωτο και την πολιτεία χαμένη στην γραφειοκρατική αναλγησία της. Σημειωτέον ότι, από το 2008 τον Ιούνιο, η Νομαρχία Τρικάλων έιχε στα χέρια της αυτό που η ίδια ζήτησε από το Τεχνικό Επιμελητήριο Κεντρ. & Δυτ. ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ : καταγραφή και προτάσεις βελτίωσης όλου του οδικού δικτύου του ν. Τρικάλων. Και είχαν εντοπισθεί και αυτά τα σημεία στην ΕΟ Λάρισας-Τρικάλων. Μα τι να το κάνεις;;; Οι πολιτικοί μετρούν αλλιώς τις ανθρώπινες ανάγκες και ψυχές.

www.zougla.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου