Παρασκευή 28 Ιανουαρίου 2011

"Καιρός"

Πρόγνωση Πέμπτης  27 Ιανουαρίου 2010
Γενικά Χαρακτηριστικά – Προειδοποιήσεις: Επιδείνωση του καιρού τη νύχτα στη δυτική Ελλάδα με βροχές, καταιγίδες και χιονοπτώσεις σε ορεινές και ημιορεινές περιοχές. Τα φαινόμενα τη νύχτα θα ενταθούν και θα επεκταθούν ανατολικότερα. Νοτιοανατολικοί άνεμοι 8 με 9 μποφόρ τη νύχτα στο Ιόνιο.
-Αττική: Νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες. Σταδιακή βελτίωση από το βράδυ. Οι άνεμοι θα πνέουν ανατολικοί νοτιοανατολικοί 6 με 8 που σταδιακά θα στραφούν σε βορειοανατολικούς και θα εξασθενήσουν. Η θερμοκρασία α κυαμνθεί από 5 εώς 13 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.
-Θεσσαλονίκη: Νεφώσεις με βροχή ή χιονόνερο και πρόσκαιρες χιονοπτώσεις στα γύρω ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 μποφόρ και τοπικά βορειοδυτικοί 4. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 1 εώς 6 βαθμούς Κελσίου.
-Δυτικά: Νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες κυρίως στα Δωδεκάνησα όπου τοπικά θα είναι ισχυρές. Σταδιακή βελτίωση από τη νύχτα. Οι άνεμοι θα πνέουν στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου βορειοανατολικοί 7 με 9 και στα Δωδεκάνησα νοτιοανατολικοί 7 με 9 που σταδιακά θα στραφούν σε βόρειους και θα εξασθενήσουν. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 6 εώς 18 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου