Πέμπτη 13 Ιανουαρίου 2011

Απάντηση στην έκκληση προς τους καλλιτέχνες και πνευματικούς ανθρώπους.

ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ
Αγαπητή Μαρίζα.
Μη σου κάνει εντύπωση η σιωπή ή μάλλον η εξαφάνιση των καλλιτεχνών μια και οι εγκέφαλοι που σχεδίασαν και σήμερα υλοποιούν με τον απεχθέστερο τρόπο
όλα αυτά που βιώνουμε φρόντισαν εκ των προτέρων να ρίξουν το τυρί και να πιαστούν στην φάκα όλοι οι καλλιτέχνες και οι λεγόμενοι πνευματικοί άνθρωποι του τόπου.

Άνθρωποι οι οποίοι όπως λες έπρεπε να πρωτοστατούν με τα λόγια και τα έργα τους στέκουν σαν μαριονέτες βουβές και ακίνητες γιατί οι περισσότεροι εξ αυτών έχουν αρπάξει το κάτι της τους, από τις περίφημες επιχορηγήσεις του Υπουργείου Πολιτισμού και όχι μόνο!!!

Το συμπέρασμα είναι αυτονόητο δηλ. ότι οι πολλοί εξ αυτών τα έχουν αρπάξει με μη νόμιμο τρόπο και τους κρατούν στο χέρι. 
Όσο για αυτούς που έχουν να πουν κάτι, οι αβανταδόροι μεγαλοκαναλάρχες και δημοσιογράφοι φροντίζουν να μη φτάνει ποτέ η φωνή τους στο ευρύ κοινό και αν κάποια τους ξεφύγει και πει κάτι παραπάνω προσπαθούν να την φαιδροποιήσουν και να την παρουσιάσουν απλά σαν γραφική!!!

Δυστυχώς ζούμε μια εποχή απόλυτης χαλιναγώγησης και εξαφάνισης της πραγματικής είδησης και πληροφορίας και με πιάνει τρόμος στην ιδέα ότι θα μπορούσε να μην υπάρχει τώρα ή στο μέλλον η δυνατότητα της διακίνησης των πληροφοριών μέσων των Blogs.

Με αυτά τα δεδομένα δεν μου προκαλεί πλέον καμιά εντύπωση η λεγόμενη προς το παρόν απάθεια του λαού μια και ακόμα η πλειονότητα του παραμυθιάζεται και καθοδηγείται από τους νταβατζοκαναλάρχες οι οποίοι είναι στην ουσία εδώ και χρόνια οι πραγματικοί εξουσιαστές και δυνάστες αυτής της χώρας!!!

Γράφει ο Γιάννης Πρεβενιός
e-mail: prevejohn@yahoo.gr

1 σχόλιο:

  1. ΚΑΠΟΙΟΣ , ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ ΣΥΝΘΗΜΑΑ ΤΟΥ ΠΑΝΕΘΝΙΚΟΥ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΥ, ΚΑΠΟΙΟΣ ΘΑ ΑΝΑΨΕΙ ΤΟ ΦΥΤΙΛΙ ΤΗΣ ΕΚΡΗΞΗΣ. ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ Η ΩΡΑ ΑΥΤΗ ΠΛΗΔΙΑΖΕΙ.
    ΜΑΡΙΖΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή