Πέμπτη 13 Ιανουαρίου 2011

Οι νέοι ... εγκαταλείπουν την Ελλάδα!!!

Γράφει ο Γιάννης Πρεβενιός
e-mail: prevejohn@yahoo.gr

Επί Τουρκοκρατίας οι κατακτητές μας σκαρφίζονταν και χρησιμοποιούσαν διάφορες μεθόδους για να μας αφανίσουν σαν Έθνος όπως μαζικές δολοφονίες, εξαναγκασμό σε φυγή στο εξωτερικό των γραμματιζούμενων,απαγόρευση της μάθησης και τέλος το περίφημο παιδομάζωμα με το οποίο προσπαθούσαν να κάνουν τον Ελληνισμό να γεράσει και στο τέλος να χαθεί από προσώπου γης.
Τότε οι γυναίκες γεννούσαν κρυφά και με κίνδυνο της ζωής τους ή ακόμα δίνοντας την προστάτευαν τα παιδιά τους.
Έτσι μπόρεσε η Ελλάδα και έμεινε ζωντανή και την κατάλληλη στιγμή σήκωσε το ανάστημα της και με τις θυσίες των παιδιών της απέκτησε την Ελευθερία της.
Αυτά έγιναν τότε και για αυτό υπάρχουμε εμείς οι Νεοέλληνες οι αλλιώς φραπεκαναπεδιάριδες!!!
Σήμερα οι ιθύνοντες και εξουσιάζοντες Καραγκιοζοπαλαμοκρουστές μέσα σε λίγες δεκαετίες κατάφεραν αυτό που προσπαθούσαν οι .......... σχεδόν 400 χρόνια δηλ. τα νέα παιδιά να θέλουν να φύγουν από μόνα τους από εδώ και μάλιστα με τις ευλογίες και τις ευχές των γονιών τους οι οποίοι έχοντας επίγνωση το που ζούμε συναινούν σε αυτήν τη φυγή.
Τον τελευταίο λοιπόν καιρό και μετά από όλα αυτά που γίνονται στην Ελλάδα όλο και περισσότεροι νέοι κάνουν ενέργειες για να μεταναστεύσουν για συνέχεια των σπουδών τους αλλά και για την οριστική εγκατάσταση τους σε χώρες του εξωτερικού.

Πριν λίγες μέρες συζήταγα με μία φίλη που η μοναχοκόρη της φεύγει για σπουδές αλλά και για μόνιμη εγκατάσταση στην Γαλλία και το συμπέρασμα που έβγαλα είναι ότι η συγκεκριμένη μητέρα όπως και όλες οι άλλες μητέρες που έχουν τέτοιο θέμα προτιμούν το χωρισμό και την ξενιτιά για τα παιδιά τους παρά να τα δουν με πτυχία και μεταπτυχιακά να φιγουράρουν στις λίστες ανέργων ή να είναι σε δουλειές που δεν έχουν καμία σχέση με τις σπουδές τους και το κυριότερο με μισθούς πείνας που δεν θα τους επιτρέψουν ποτέ να κάνουν τις δικές τους οικογένειες.
Εδώ να συμπληρώσω και εγώ ότι μια και μιλάμε για παιδιά 23 και 24 ετών δεν τολμώ να θίξω το θέμα της σύνταξης τους!!!
Αυτή λοιπόν είναι φίλοι μου η Ελλάδα του 2011. Το υποχρεωτικό παιδομάζωμα των άλλοτε κατακτητών μας Τούρκων για τους γνωστούς λόγους που προανέφερα στην αρχή έγινε στις μέρες μας εθελουσία Παιδω(ν)εολαιοφυγή των νέων μας παιδιών μια και φτάσαμε όπως δείχνουν τα πράγματα στην ολοκλήρωση του σχεδίου των τελευταίων δεκαετιών να γίνουμε μια χώρα γερόντων και οικονομικών μεταναστών οι οποίοι .. τι σύμπτωση

… κάθε μέρα που περνάει αυξάνονται και πληθύνονται σας ακρίδες, βάση μεθοδευμένου σχεδίου των εξωτερικών μας εχθρών αλλά το οδυνηρότερο, με την ανοχή, μέσω της αδράνειας και του εφησυχασμού, των “πουλημένων τομαριών” που απαρτίζουν την πολιτική ηγεσία αυτού του δύσμοιρου τόπου!!!

Μια ηγεσία που με το πατρονάρισμα των κρατικοδίαιτων μέσων ενημέρωσης τα οποία την αβαντάρουν συστηματικά τον τελευταίο χρόνο όποια φωνή θίξει τέτοιου είδους ζητήματα και θέματα αμέσως σπεύδουν να την βαφτίσουν εθνικιστική και ρατσιστική!!!

3 σχόλια:

  1. Μια ηγεσία που με το πατρονάρισμα των κρατικοδίαιτων μέσων ενημέρωσης τα οποία την αβαντάρουν συστηματικά τον τελευταίο χρόνο όποια φωνή θίξει τέτοιου είδους ζητήματα και θέματα αμέσως σπεύδουν να την βαφτίσουν εθνικιστική και ρατσιστική!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Βαριές και οδυνηρές αλήθειες!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΝ ΔΕΝ ΓΙΝΕΙ ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΑΟ, ΘΑ ΧΑΘΟΥΜΕ ΩΣ ΕΘΝΟΣ. ΟΙ ΝΕΟΙ ΦΕΥΓΟΥΝ ΕΧΟΥΝ ΟΝΕΙΡΑ ΚΑΙ ΟΛΗ ΤΗ ΖΩΗ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥΣ. ΑΦΟΥ ΟΙ ΑΦΡΟΝΕΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΠΟΥΛΗΣΑΝ ΤΙΣ ΨΥΧΕΣ ΤΟΥΣ ΣΤΟΝ ΔΙΑΟΛΟ, ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΔΩΣΑΝ ΣΕ ΔΥΝΑΣΤΕΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή