Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου 2017

Σούπερ Λιγκ: «Άλωσε» την Τρίπολη η Λαμία και έγραψε ιστορία!

Σούπερ Λιγκ: «Άλωσε» την Τρίπολη η Λαμία και έγραψε ιστορία!Η εντυπωσιακή Λαμία κέρδισε με 3-1 τον Αστέρα στην Τρίπολη και σημείωσε την πρώτη νίκη της ιστορία της στην Σούπερ Λιγκ. Όμο (6’), Πίτι (25’) και Βάντερσον (80’) οι σκόρερ, μείωσε στο 89’ ο Πασαλίδης. Ιστορία έγραψε η Λαμία στην Τρίπολη. Οι νεοφώτιστοι κέρδισαν με 3-1 τον Αστέρα στο «Θόδωρος Κολοκοτρώνης» και πανηγύρισαν την πρώτη τους νίκη στην Σούπερ Λιγκ. Η ομάδα του Μπάμπη Τεννέ προηγήθηκε μόλις στο 6’ όταν μετά από εκτέλεση κόρνερ, η μπάλα πέρασε από όλους και ο Όμο με προβολή έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 1-0!
 Ο Αστέρας θα μπορούσε να απαντήσει άμεσα έχοντας δοκάρι στο 12ο λεπτό με κεφαλιά-ψαράκι του Καλτσά. Η ομάδα του Στάικου Βεργέτη είχε συντριπτικά ποσοστά κατοχής, όμως στο 25’ η Λαμία πέτυχε δεύτερο γκολ στην δεύτερη τελική της στο ματς. Ο Πίτι εκμεταλλεύτηκε τα κενά των γηπεδούχων και με όμορφη ενέργεια νίκησε τον Αθανασιάδη, «γράφοντας» το 2-0. Τέσσερα λεπτά μετά (29’) οι Αρκάδες θα μπορούσαν να επιστρέψουν στο ματς, όμως ο Μανιάς νικήθηκε σε τετ-α-τετ από τον Παπαδόπουλο.
 Οι γηπεδούχοι είχαν ακόμα μια καλή στιγμή στο 32’ με κεφαλιά του Ιγκλέσιας που πέρασε ελάχιστα έξω και στις καθυστερήσεις η Λαμία είχε δοκάρι με σουτ του Βασιλαντωνόπουλου για να πάει με προβάδισμα τριών τερμάτων στο ημίχρονο. Στο δεύτερο μέρος, οι Φθιωτοί έκλεισαν όλους τους χώρους και δεν επέτρεπαν στον Αστέρα να απειλήσει. Τα πάντα τελείωσαν στο 80’ με τον Βάντερσον να «γράφει» το 3-0 με απευθείας εκτέλεση φάουλ. Το μόνο που κατάφερε ο Αστέρας ήταν να μειώσει στο 89’ με κοντινή κεφαλιά του Πασαλίδη ύστερα από εκτέλεση κόρνερ του Καλτσά Αστέρας:
 Αθανασιάδης, Ιγκόρ (36' Γκοντό), Πασαλίδης, Τριανταφυλλόπουλος, Γιαννούλης, Ιγκλέσιας, Μουνάφο, Μαντιντά (64' Δουβίκας), Ισνάλντο (46' Μάσα), Καλτσάς, Μανιάς
 Λαμία: Παπαδόπουλος, Βασιλαντωνόπουλος, Ασίγκμπα (73' Κουτρομάνος), Αναστασιάδης, Παντελιάδης, Ομο, Μπλάζιτς, Βάντερσον, Κουκόλης, Ακόστα (84' Λινάρδος), Πίτι (67' Αναστασόπουλος).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου