Σάββατο 9 Σεπτεμβρίου 2017

Μπουντεσλίγκα: Πέρασε από το Αμβούργο η Λειψία...

Μπουντεσλίγκα: Πέρασε από το Αμβούργο η ΛειψίαΜε τέρματα των Κεϊτά και Βέρνερ στο δεύτερο ημίχρονο, η Λειψία έφυγε νικήτρια από την έδρα του Αμβούργου (2-0) για την τρίτη αγωνιστική της Μπουντεσλίγκα. Λίγες μέρες πριν το ντεμπούτο της στο Τσάμπιονς Λιγκ απέναντι στην Μονακό, η Λειψία πέρασε με 2-0 από το Αμβούργο και διπλασίασε τις νίκες της στο πρωτάθλημα.
 Και τα δύο γκολ σημειώθηκαν στο δεύτερο μέρος. Στο 67’ ο Κεϊτά -που από τη νέα σεζόν θα αγωνίζεται στην Λίβερπουλ- «έγραψε» το 1-0 με τρομερό σουτ έξω από την περιοχή, ενώ στο 75’ ο Βέρνερ διέσχισε όλο το γήπεδο στην κόντρα και με όμορφο τελείωμα διαμόρφωσε το τελικό 2-0. Αξίζει να σημειωθεί πως δευτερόλεπτα πριν το δεύτερο τέρμα των φιλοξενούμενων, το Αμβούργο του Κυριάκου Παπαδόπουλου (έπαιξε σ’ όλο το ματς με το περιβραχιόνιο του αρχηγού)
 «άγγιξε» την ισοφάριση, με τον Σίπλοκ να αστοχεί μόνος του από τα τέσσερα μέτρα. Αυτή ήταν η πρώτη απώλεια βαθμών για το Αμβούργο, το οποίο μετρούσε δύο νίκες σε ισάριθμες αγωνιστικές, ενώ στον αντίποδα, η Λειψία διπλασίασε τις νίκες της μετά από αυτή κόντρα στη Φράιμπουργκ (4-1).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου