Πέμπτη 4 Μαΐου 2017

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ. Τελικος κυπελλου Ελλαδας 2017 ΑΕΚ - ΠΑΟΚ «Ενωμένοι να γυρίσουμε σελίδα στο ελληνικό ποδόσφαιρο»

«Ενωμένοι να γυρίσουμε σελίδα στο ελληνικό ποδόσφαιρο»Με κοινή τους δήλωση, ενόψει του σαββατιάτικου τελικού Κυπέλλου, όπου θα παλέψουν για το τρόπαιο η ΑΕΚ και ο ΠΑΟΚ στον Βόλο, οι Ιβάν Σαββίδης και Δημήτρης Μελισσανίδης χαρακτηρίζουν το εν λόγω ματς «γιορτή», καλώντας παράλληλα τον κόσμο να πάρει μέρος σε αυτή υποστηρίζοντας την ομάδα του με πάθος αλλά χωρίς ακρότητες.
 Στην δήλωση που αναρτήθηκε στις ιστοσελίδες και των δύο συλλόγων γίνεται αναφορά και στον αδικοχαμένο οπαδό του «δικέφαλου του Βορρά», Νάσο Κωνσταντίνου και τονίζεται πως η τραγική αυτή ιστορία πρέπει να αποτελέσει το έναυσμα για συμφιλίωση και ειρηνική συνύπαρξη των οπαδών όλων των ομάδων. Αναλυτικά: «Απευθυνόμαστε από κοινού στον κόσμο του ποδοσφαίρου, ενόψει ενός μεγάλου τελικού. Προσωπικά ανυπομονούμε για μια πραγματική γιορτή, μια γιορτή καθαρού και έντιμου ποδοσφαίρου, μια γιορτή όπου ο καλύτερος και πιο τυχερός θα επιβραβευθεί με το Κύπελλο Ελλάδας 2017 και ο ηττημένος θα χειροκροτηθεί για την προσπάθειά του. Σας καλούμε να συμμετάσχετε στη γιορτή αυτή με το ίδιο πνεύμα.
 Χωρίς ακρότητες να υποστηρίξετε με πάθος αλλά ταυτόχρονα να προστατεύσετε την ομάδα σας αποδεικνύοντας εσείς πρώτοι ότι μπορείτε να συνυπάρχετε στις εξέδρες των γηπέδων όλης της χώρας. Αυτό θα είναι και το μεγάλο κέρδος για όλους μας. Τον τελικό αυτό πρέπει όλοι μαζί να τον κάνουμε ξεχωριστό τιμώντας και την ιστορία αλλά και την κοινή καταγωγή των ομάδων μας. Μας δίνεται η δυνατότητα να επιβεβαιώσουμε εμπράκτως το πώς θέλουμε το ποδόσφαιρο από εδώ και πέρα: Με πνεύμα «ευ αγωνίζεσθαι», με έντιμη διαιτησία, με φιλάθλους και των δυο ομάδων στο γήπεδο, με ανταγωνισμό αλλά και με απόλυτο σεβασμό στον αντίπαλο.
 Η τραγική ιστορία του αδικοχαμένου Νάσου Κωνσταντίνου, τη μνήμη του οποίου τιμούν από κοινού οι δύο ομάδες, όπως και όλων όσοι χάθηκαν με αφορμή το ποδόσφαιρο, πρέπει να είναι το έναυσμα της συμφιλίωσης και της ειρηνικής συνύπαρξης των οπαδών. Ας σταθούμε όλοι στο ύψος των περιστάσεων! Ενωμένοι μπορούμε να γυρίσουμε τη σελίδα στο ελληνικό ποδόσφαιρο! Με εκτίμηση, Ιβάν Σαββίδης – Δημήτρης Μελισσανίδης».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου