Πέμπτη 4 Αυγούστου 2016

CHAMPIONS. LEAGUE. ΠΑΟΚ. «Δεν κερδίζει πάντα η καλύτερη ομάδα»

«Δεν κερδίζει πάντα η καλύτερη ομάδα»Ο Βλάνταν Ίβιτς μετά την ήττα του ΠΑΟΚ από τον Άγιαξ με 2-1 και τον αποκλεισμό του «Δικεφάλου του Βορρά» τόνισε ότι στο ποδόσφαιρο δεν κερδίζει πάντα η καλύτερη ομάδα, εννοώντας ότι οι Θεσσαλονικείς ήταν ανώτεροι από τους Ολλανδούς στις δύο αναμετρήσεις. «Συμβαίνουν αυτά στο ποδόσφαιρο. Δεν κερδίζει πάντα η καλύτερη ομάδα. Είχαμε κλασικές ευκαιρίες, ο αντίπαλός μας δεν έκανε κάποια ευκαιρία εκτός αυτής στο 1ο ημίχρονο με το χέρι. Χωρίς ευκαιρία μας κέρδισαν και μας φέρνει πίκρα. Συνεχίζουμε και σηκώνουμε κεφάλι. Περιμένουμε τον επόμενο αντίπαλο και έχουμε άλλες δύο εβδομάδες μέχρι το επόμενο ματς. Έχουμε έμπειρους παίκτες με προσωπικότητα και αυτή τη στιγμή είμαστε απογοητευμένοι. Η ζωή συνεχίζεται και έτσι είναι το ποδόσφαιρο.
Ξεκινήσαμε να χτίσουμε κάτι και θα συνεχίσουμε», είπε αρχικά ο προπονητής του ΠΑΟΚ και ρωτήθηκε αν έχει πει κάτι στους παίκτες: «Τους έδωσα συγχαρητήρια για την εμφάνιση και την προσπάθεια. Οι παίκτες μου ήταν αυτοί που έδωσαν το 100% και έχουνε κάνει ένα μεγάλο παιχνίδι. Ήταν πειθαρχημένοι, δυνατοί και δεν μπορώ να πω κάτι που δεν πήγε καλά. Παίξαμε με μια ομάδα που έχει μεγάλη ιστορία στο Champions League. Δεν μπορώ να πω ότι κάτι δεν πήγε καλά εκτός από το αποτέλεσμα». Σε ερώτηση για τις χαμένες ευκαιρίες του ΠΑΟΚ, απάντησε: «Και στο πρώτο ματς είχαμε ευκαιρίες. Βάλαμε συνολικά δύο γκολ. Κάποιες φορές το γκολ μπαίνει χωρίς ευκαιρία, όπως σήμερα έκανε ο αντίπαλος
. Δουλεύουμε σε αυτό το κομμάτι. Οι παίκτες που έχασαν τις ευκαιρίες είναι λογικό να είναι πιο απογοητευμένοι». Όταν ρωτήθηκε για τη διαιτησία, είπε: «Δεν θα σχολιάσω τους διαιτητές». Τέλος του έγινε η ερώτηση τι δεν πήγε καλά: «Όταν σκέφτομαι μετά το ματς τι έχει συμβεί, όταν ο αντίπαλος δεν είχε ευκαιρίες και εμείς 4-5 τι έχω να πω; Αν ήταν αντίθετα τα πράγματα ίσως σκεφτόμουν κάτι διαφορετικό. Τώρα αν έκανα αλλαγή τον Μυστακίδη ή δεν έβαλα κάποιον άλλον τι να πω; Πιστεύω όσοι μπήκαν βοήθησαν την ομάδα, αλλά δυστυχώς δεχθήκαμε γκολ στο τέλος και δεν είχαμε χρόνο να το γυρίσουμε».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου