Τρίτη 24 Νοεμβρίου 2015

ΚΟΙΝΩΝΙΑ. Ξεπουλάει η Ryanair: 100.000 εισιτήρια από Ελλάδα με 5 ευρώ. Τρέξτε να προλάβετε

Nέα χειμερινή προσφορά, ανακοίνωσε η Rayanair, απελευθερώνοντας θέσεις των 5€ σε 250 δρομολόγια, για ταξίδια τον Δεκέμβριο. Όπως αναφέρει η εταιρεία, τα συγκεκριμένα εισιτήρια των 5 ευρώ είναι διαθέσιμοι προς κράτηση στο www.ryanair.com μέχρι τα μεσάνυχτα της Τετάρτης, 25 Νοεμβρίου και αφορούν 5 δρομολόγια από/προς την Ελλάδα. Συγκεκριμένα προσφορά ισχύει από και προς τα αεροδρόμια Άμστερνταμ Ολλανδίας , Vigo και Ίμπιζα Ισπανίας,
 Όλβια και Αλγκέρο Ιταλίας, και Όσλο Νορβηγίας. Ο Robin Kiely της Ryanair δήλωσε: «Ο χειμώνας είναι εδώ και για να καλωσορίσουμε την έναρξη της γιορτινής περιόδου, απελευθερώνουμε 100,000 θέσεις των 5 ευρώ σε 250 δρομολόγια, για ταξίδια τον Δεκέμβριο.
 Οι συγκεκριμένες θέσεις είναι διαθέσιμες προς κράτηση μέχρι τα μεσάνυχτα της Τετάρτης, 25 Νοεμβρίου και καθώς τα εισιτήρια θα εξαντληθούν σύντομα, παροτρύνουμε τους πελάτες μας να κάνουν κράτηση στο www.ryanair.com προτού χάσουν την ευκαιρία.” Διαβάστε ποια τα σχέδια επέκτασης της Ryanair στην Αμερική και πότε πρέπει να κλείσετε εισιτήρια με τη Ryanair για να πετύχετε τη χαμηλότερη τιμή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου