Εκτέλεση Τοποθετήστε το χταπόδι, 1/4 φλιτζανιού ελαιόλαδο, το σκόρδο, το δενδρολίβανο, το θυμάρι, το αλάτι και το πιπέρι σε μια μεγάλη κατσαρόλα και αφήνουμε να σιγοβράσει σε μέτρια φωτιά. Σκεπάζουμε την κατσαρόλα και μαγειρέψτε το χταπόδι για περίπου 30 λεπτά. Αφαιρέστε το χταπόδι από την κατσαρόλα και κόψτε το σε μπουκιές.
Ρίχνετε ξανά το χταπόδι στη κατσαρόλα Προσθέστε το καλαμάρι και το λευκό κρασί. Σιγοβράζουμε για 15 λεπτά. Προσθέστε την κάπαρη, το μαϊντανό και ντομάτες σταφυλιών και μαγειρέψτε για 15 λεπτά έως ότου το χταπόδι και το καλαμάρι είναι τρυφερά και πολύ από το υγρό έχει εξατμιστεί. Περιχύνουμε με το υπόλοιπο ελαιόλαδο και σερβίρουμε.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου