Τετάρτη 11 Φεβρουαρίου 2015

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ. Εαν αυτο μπορει να ονομαστει ποδοσφαιρο! ΤΟΥΜΠΑ "Τι ειχες Γιαννη...τι ειχα παντα" «Έμοιαζε να είναι εξάρτημα από μοτοσυκλέτα»

«Έμοιαζε να είναι εξάρτημα από μοτοσυκλέτα»O Τσόρι Ντομίνγκες, παραχώρησε συνέντευξη στην «Stadio» όπου μίλησε για την δύσκολη ατμόσφαιρα Που αντιμετώπισε στην Τούμπα και για το αντικείμενο που του πέταξαν. «Δυστυχώς, τη στιγμή που πήγαινα να εκτελέσω το κόρνερ, σε εκείνο το σημείο, οι οπαδοί άρχισαν να πετάνε πολλά αντικείμενα. Μπουκάλια πλαστικά, κέρματα, ένα γυάλινο αντικείμενο και ένα μεταλλικό. Αυτό έμοιαζε να είναι εξάρτημα από μοτοσυκλέτα (!) και ήταν αρκετά μεγάλο.
 Αυτό με χτύπησε στον ώμο! Πιστεύω ότι εκείνος που πέταξε αυτό το αντικείμενο δεν μπορεί να αντιληφθεί τι έκανε. Προφανώς δεν καταλαβαίνει ή δεν φοβάται τις συνέπειες. Γι' αυτό τον λόγο δεν θα μπορέσει ποτέ να καταλάβει πόσο κακό ήταν αυτό που έκανε… Εμείς υπερασπιζόμαστε μια φανέλα, ένα έμβλημα, την ιδέα της ομάδας που υπηρετούμε, όμως παράλληλα δεν θα πρέπει να ξεχνάμε πως είναι και η δουλειά μας.
 Ετσι, λοιπόν, εγώ δεν πηγαίνω στη δουλειά κάποιου να του πετάξω ένα αντικείμενο στο κεφάλι, μόνο και μόνο επειδή δεν κάνουμε την ίδια δουλειά. Το ίδιο θα πρέπει να σκέφτονται και οι άλλοι. Θα πρέπει να προσέξουν περισσότερο. Εάν έπεφτε λίγα εκατοστά πιο κει, θα μιλούσαμε τώρα σε άλλη βάση, για άλλα πράγματα, θλιβερά. Δεν συνέβη μόνο με εμένα. Το ίδιο συνέβαινε και με τον επόπτη εκεί ή τους ανθρώπους της εταιρείας security. Θα πρέπει εκείνος που πετάει το αντικείμενο να σκέφτεται ότι πίσω από κάθε άνθρωπο υπάρχει μια οικογένεια…». Επιμέλεια: Κατερίνα Νινιού

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου