Εκτέλεση: Ρίχνετε τα παντζάρια σε μια μεγάλη κατσαρόλα και σκεπάζουμε με νερό. Αφήνουμε να πάρει μια βράση σε δυνατή φωτιά, στη συνέχεια χαμηλώνετε τη φωτιά στο χαμηλό και σιγοβράζουμε για περίπου 20 λεπτά. Προσθέστε τα καρότα και τις πατάτες. Βράζουμε για άλλα 10 λεπτά και στη συνέχεια αφαιρούμε την κατσαρόλα από την εστία και τα αφήνουμε μέσα στο νερό για μια ολόκληρη νύχτα. Την επόμενη μέρα αφαιρούμε τις φλούδες από τα παντζάρια, τα καρότα και πατάτες και τα κόβουμε σε μικρά κυβάκια.
Τοποθετήστε τα λαχανικά σε ένα μεγάλο μπολ. Ανακατέψτε μαζί με τα τουρσιά, κρεμμύδια, αρακά στραγγισμένο, το ελαιόλαδο, το αλάτι και το πιπέρι. Γαρνίρετε με μαϊντανό και σερβίρετε.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου