Παρασκευή 12 Δεκεμβρίου 2014

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ. Lamborghini 88 Tauri: Ένα κινητό τηλέφωνο για αστείρευτες...τσέπες!!....

Lamborghini 88 Tauri: Ένα κινητό τηλέφωνο για αστείρευτες...τσέπεςΗ εταιρεία αυτοκινήτων Lamborghini ανέκαθεν απευθύνονταν σε ιδιαίτερες τσέπες, πιο λιανά, σε τσέπες που δεν έχουν οικονομικό όριο, στα τόσα χρόνια που δραστηριοποιείται στον χώρο του υπερ-σπορ αυτοκινήτου.
 Εντούτοις, οι υψηλές τιμές δεν σκιαγραφούν την ύπαρξη ματαιοδοξίας στους ιδιοκτήτες των εν λόγω τετράτροχων, καθώς οι απαράμιλλες επιδόσεις και η εξωτική εμπειρία οδήγησης που προσφέρεται, δικαιολογούν πλήρως τις -απλησίαστες για τον υπόλοιπο κόσμο- τιμές. Αυτές τις μέρες λοιπόν, η Lamborghini είναι έτοιμη να λανσάρει ένα κινητό τηλέφωνο, ακριβώς για αυτή την «κατηγορία» τσέπης, άνευ δηλαδή πυθμένα, υπό την ονομασία «88 Tauri».
 Το κινητό αυτό, δεν θα μπορούσε παρά να αποτελείται από υλικά αντίστοιχης (υπερ) αξίας, όπως ατσάλι, χρυσό και δέρμα,
 ενώ θα διατίθεται σε ποικιλία χρωμάτων: μαύρο, μπλε, κόκκινο, πορτοκαλί και καφέ. Τα τεχνικά χαρακτηριστικά του 88 Tauri της Lamborghini περιλαμβάνουν την οθόνη 5 ιντσών και ανάλυσης 1080p, ένα κεντρικό τσιπ Snapdragon 801 τεσσάρων πυρήνων («εγκεφάλων») χρονισμένο στα 2.3GHz της εταιρείας Qualcomm, συνοδευόμενο από 3GB μνήμης RAM. Ο εσωτερικός χώρος αποθήκευσης αγγίζει τα 64GB, έχοντας τη δυνατότητα περαιτέρω επέκτασης.
Οι κάμερες είναι της τάξεως των 20 MegaPixel για την οπίσθια και 8 MegaPixel για την εμπρόσθια, ενώ η μπαταρία των 3.200 mAh, πάντα κατά τις δηλώσεις της Lamborghini, υπόσχεται χρήση επί 35 ωρών για φωνητικές κλήσεις ή 1.000 ώρες σε κατάσταση αναμονής (standby). Το Lamborghini 88 Tauri θα διατεθεί στο «κοινό» περί τα τέλη του τρέχοντος μηνός.
 Κάπου εδώ ήρθε η στιγμή που δεν θα ιδρώσει καθόλου το αφτί και ακολούθως την τσέπη των υποψήφιων αγοραστών, σε αντίθεση με όλους τους υπόλοιπους όπου θα τους προκαλέσει αυτόματη αμνησία, καθώς με το που θα την διαβάσουν, αφού αρχικά σοκαριστούν, κατόπιν θα την ξεχάσουν μαζί βεβαίως και με το κινητό: 6.000 δολάρια ή αλλιώς 4.815 ευρώ!
Τέλος, θα παραχθούν μόλις 1947 κομμάτια αυτού του «χλιδάτου» κινητού τηλεφώνου, ώστε να συμπίπτει το νούμερο με την ημερομηνία γέννησης του ιδρυτή της εταιρείας Tonino Lamborghini. Όσοι βέβαια διαθέτουν το απαραίτητο βαλάντιο και δεν αρέσκονται στο εν λόγω κινητό, μπορούν «άνετα» να κοιτάξουν και την μάρκα κινητών Vertu, που απευθύνεται αποκλειστικά στην οικονομική κατηγορία τους
 Εν κατακλείδι, το κινητό τηλέφωνο Lamborghini 88 Tauri, σε απόλυτη αντίθεση με την αντιστοιχία επιδόσεων / design / οδηγικής εμπειρίας και τιμής των υπερ-αυτοκινήτων της εταιρείας, θα μπορούσαμε να πούμε ότι συνδυάζει την ακραία ματαιοδοξία με την τεχνολογία, ώστε να ικανοποιηθούν όσων το επιτρέπει το υπερμεγέθες πορτοφόλι...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου