Παρασκευή 12 Δεκεμβρίου 2014

ΚΟΣΜΟΣ. Ιταλία: Επνιξε το μωρό της γιατί νόμιζε ότι έπασχε από σχιζοφρένεια!!....

Ιταλία: Επνιξε το μωρό της γιατί νόμιζε ότι έπασχε από σχιζοφρένειαΤην τελευταία του πνοή από τα χέρια της ίδιας του της μητέρας άφησε ένα βρέφος εννέα μόλις μηνών στην Ιταλία. Ιταλία: Επνιξε το μωρό της γιατί νόμιζε ότι έπασχε από σχιζοφρένεια Η γυναίκα ονομάζεται Ναταλία Σοτνικόβα και διέμενε με τον σύντροφό της σε πολυτελές ξενοδοχείο της Μπορνριγκέρα, στην περιφέρεια της Λιγουρίας, με πρωτεύουσα την Γένοβα.
 Όπως αναφέρει η ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας Corierre dela Sera, μετά από πολλές ώρες ανάκρισης -και σε κατάσταση σοκ- η γυναίκα ομολόγησε ότι την νύχτα την Τετάρτης πήγε με αυτοκίνητο σε μία παραλιακή περιοχή, μπήκε στην θάλασσα με το παιδί της, το οποίο λεγόταν Σεμιόν και όταν έφτασε σε πολύ βαθύ σημείο το έπνιξε «διότι ήταν βέβαιη ότι το μωρό έπασχε από σχιζοφρένεια, όπως η μητέρα της».
 Το πτώμα του άτυχου παιδιού, δεν έχει ακόμη εντοπισθεί παρά τις προσπάθειες που καταβάλουν οι ιταλικές αρχές, μαζί με γάλλους συναδέλφους τους, διότι η περιοχή της Μπορντιγκέρα βρίσκεται σε μικρή απόσταση από τα θαλάσσια σύνορα των δυο χωρών. Ο σύντροφος της Σοτνικόβα, τέλος, κατέθεσε στους εισαγγελείς ότι δεν αντελήφθη την όλη τραγική εξέλιξη, διότι το ζευγάρι είχε νοικιάσει δυο χωριστές σουίτες στο ξενοδοχείο πέντε αστέρων όπου διέμεναν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου