Παρασκευή 19 Δεκεμβρίου 2014

ΠΟΛΙΤΙΚΗ. Ο Σαμαράς μηνύει Χαϊκάλη!....

Μήνυση πρόκειται να καταθέσει ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς με αφορμή όσα είπε το βράδυ της Παρασκευής ο βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων Παύλος Χαϊκάλης στον τηλεοπτικό σταθμό MEGA ότι δηλαδή ο άνθρωπος που επιχείρησε να τον δωροδοκήσει για να ψηφίσει Πρόεδρο της Δημοκρατίας λειτουργούσε για λογαριασμό του πρωθυπουργού και ενός τραπεζίτη. «Η απόλυτη συκοφαντία και αθλιότητα στην κορύφωσή τους.
 Ο Πρωθυπουργός καταθέτει άμεσα μήνυση και ζητά την παρέμβαση των εισαγγελικών αρχών», αναφέρει σχετική ανακοίνωση από το γραφείο τύπου του πρωθυπουργού. Λίγες ώρες μετά τη συνέντευξη Τύπου των Ανεξάρτητων Ελλήνων, καθώς και την απάντηση του κ. Αποστολόπουλου, ο οποίος χαρακτήρισε showman τον Πάνο Καμμένο και έκανε λόγο για αστυνομικό σενάριο, ο Παύλος Χαϊκάλης μίλησε για την απόπειρα δωροδοκίας και τους λόγους που έδωσε το οπτικοακουστικό υλικό στον Λάκη Λαζόπουλο. Αναφερόμενος στον Γιώργο Αποστολόπουλο, υποστήριξε ότι: «Είχαμε διατηρήσει κάποιες φιλικές σχέσεις για θέματα οικονομίας, είχαμε κάποιες συναντήσεις αραιά και πού και κάποια στιγμή με πλησίασε για το γεγονός...
 Είχαμε μιλήσει, ήξερε για το στεγαστικό δάνειο, του το είχα πει ο ίδιος και είχε πάει σύμβουλος για το δάνειο για να υπάρξει ελάφρυνση στις δόσεις». Και συνέχισε, περιγράφοντας τον κύκλο των συναντήσεών τους: «Στην πρώτη συνάντηση είχε γίνει στον αέρα μια συζήτηση, που τη θεώρησα αστεία. Ο διάλογος αυτός έγινε τον Οκτώβρη. Μου είπε ότι οι ταρίφες που παίζουν είναι 2-3 εκατ. ευρώ, και του απάντησα ότι εγώ είμαι φίρμα και θα πάρω 4 εκατ. Το θεώρησα όμως αστείο. Μετά από καιρό, του είπα ότι πήραμε οι ΑΝΕΛ την απόφαση να μην ψηφίσουμε Πρόεδρο της Δημοκρατίας. Την 1η Δεκεμβρίου με πήρε και μου είπε ότι έχει να μου πει ένα πολύ χαρούμενο γεγονός. Βρεθήκαμε στο Σύνταγμα και μου είπε "σου έχω το πακέτο για να ψηφίσεις Πρόεδρο της Δημοκρατίας. Δεν σου ζητάω απάντηση. Αύριο θα έχουμε ραντεβού».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου