Παρασκευή 12 Δεκεμβρίου 2014

ΚΟΣΜΟΣ. Η «κατσούφα γάτα» έκανε πλουσιότερο το αφεντικό της κατά... 81 εκατ. ευρώ!....

Η «κατσούφα γάτα» έκανε πλουσιότερο το αφεντικό της κατά... 81 εκατ. ευρώΈχει ύφος αμείλικτο. Η «κατσούφα γάτα» (Grumpy Cat) σίγουρα δεν είναι χαριτωμένη. Το περιφρονητικό της βλέμμα όμως αποδείχθηκε απίστευτα κερδοφόρο για την ιδιοκτήτριά της Ταμπάθα Μπάντεσεν, από την Αριζόνα.
 Μέσα σε διάστημα δύο ετών, η γάτα – το πραγματικό της όνομα είναι Σος Ταρτάρ – έχει κάνει την αφεντικίνα της πιο πλούσια κατά 81 εκατ. ευρώ. Ανάμεσα στα διάφορα προϊόντα στα οποία πρωταγωνιστεί η πιο μουτρωμένη γάτα του κόσμου και τα οποία κάνουν θραύση είναι βιβλία και μία ταινία. Δικαιολογημένα λοιπόν η Μπάντεσεν πιστεύει ότι η γάτα της είναι «ασταμάτητη». «Αυτά που έχει επιτύχει σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα είναι απίστευτα», δήλωσε πρόσφατα στο περιοδικό Express. «Λίγες μέρες μετά την εμφάνισή της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, σταμάτησα να δουλεύω ως σερβιτόρα.
 Έκτοτε, το τηλέφωνο δεν έχει σταματήσει να χτυπάει.» Τα κέρδη της Grumpy Cat ξεπερνούν ακόμη και εκείνα μεγάλων αστέρων του Χόλιγουντ, όπως η Γκουίνεθ Πάλτροου, η οποία σύμφωνα με το Forbes έβγαλε πέρσι 15 εκατ. δολάρια. Μέσα σε έναν χρόνο, η Σος Ταρτάρ έβγαλε επίσης περισσότερα και από τον Κριστιάνο Ρονάλντο, του οποίου η φετινή αμοιβή εκτιμάται ότι ξεπέρασε τα 34 εκατ. ευρώ. Το μόνιμα βλοσυρό ύφος τής συγκεκριμένης γάτας έχει επιστημονική εξήγηση. Οφείλεται σε νανισμό και προγναθισμό.
 Κανείς δεν νοιάζεται όμως. Η Σος Ταρτάρ έγινε ακαταμάχητη από την πρώτη στιγμή που ο αδελφός τής αφεντικίνας της ανέβασε μία φωτογραφία στο Διαδίκτυο, πριν από περίπου δύο χρόνια. Σήμερα, η συνοφρυωμένη γάτα έχει περισσότερους από 520.000 χρήστες να την ακολουθούν στο Instagram και 255.000 στο Twitter.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου