Πέμπτη 23 Οκτωβρίου 2014

CHAMPIONS LEAGUE. Ολυμπιακός – Γιουβέντους 1-0 Προσκύνησε και η Κυρία! Δείτε το τέλειο γκολ [video]

Ολυμπιακός – Γιουβέντους: Προσκύνησε και η Κυρία! Δείτε το τέλειο γκολ [video]Κατά παραγγελία! Ο Κασάμι εκπλήρωσε την προφητεία του ανίκητου (και) απόψε Ρομπέρτο και με δικό του γκολ, ο Ολυμπιακός υπέταξε 1-0 τη Γιουβέντους στο απόρθητο κάστρο του «Καραϊσκάκη»! Ένας εξαιρετικός Ολυμπιακός και ένας Θρυλικός Ρομπέρτο υπέταξαν τη Γιουβέντους με 1-0 στο Καραϊσκάκη σε μία ακόμα μαγική νύχτα. Σκόρερ ο Κασάμι, μαέστρος ο Τσόρι, ήρωας ο Ρομπέρτο στο β” μέρος.
 Ο Ρομπέρτο ξέρει τι λέει. Δεν ξέρει τι … πιάνει όμως. Με προφήτη και πρωταγωνιστή τον τερματοφύλακά του, ο Ολυμπιακός νίκησε τη Γιουβέντους με 1-0 και σκαρφάλωσε στην κορυφή του ομίλου του στο Τσάμπιονς Λιγκ. Σπουδαίος Τσόρι, σούπερ Κασάμι (σκόρερ). Μετά την Ατλέτικο Μαδρίτης και η Γιουβέντους… λύγισε στο φλεγόμενο «Καραϊσκάκη», με τους «ερυθρόλευκους» να κατακτούν τη νίκη με σκορ 1-0! Το γκολ από τον Κασάμι, με υπέροχο τελείωμα στο 36’. Ήρωας ο Ρομπέρτο, με σπουδαίες επεμβάσεις στο β’ ημίχρονο. Δοκάρι προς το τέλος ο Μοράτα για τους Ιταλούς (που ξεκίνησε από δύσκολη απόκρουση του Ισπανού πορτιέρο).
 Με αυτό το αποτέλεσμα, η ομάδα του Μίτσελ έφτασε τους 6 βαθμούς, βρίσκεται στην κορυφή του Α’ ομίλου μαζί με τους «ροχιμπλάνκος» (που νίκησαν 5-0 την Μάλμε) και αναπτέρωσε τις ελπίδες της για πρόκριση στην επόμενη φάση. Να’ τος, λοιπόν, ξανά ο Ολυμπιακός. Με μια νέα νίκη στο γήπεδό του, αυτή τη φορά κόντρα στην Γιουβέντους, της οποίας έχει πολλά μαζεμένα εδώ και χρόνια. Για ένα βράδυ της τα ανταπέδωσε! Το 1-0 σημαίνει +3 βαθμοί για τους «ερυθρόλευκους» που βρίσκονται ξανά στην κορυφή του ομίλου, μαζί με την Ατλέτικο Μαδρίτης. Μια νίκη που ξαναδίνει πίσω την αυτοπεποίθηση σε όλη την ομάδα. Αρκεί να σας πούμε ότι από τους κορυφαίους παίκτες σε αυτό το κόκκινο βράδυ ήταν ο Μποτία.

Olympiakos Piraeus 1 - 0 Juventus Kasami από yarigavideo

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου