Παρασκευή 24 Οκτωβρίου 2014

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΥΓΕΙΑ.Μέλι και κανέλα: γιατί οι γιατροί δεν θέλουν να ξέρουμε αυτό το φάρμακο. Απο τον βοτανολογο Νιωτη.

Είναι σίγουρο ότι οι φαρμακευτικές εταιρείες δεν θα ήθελαν οι παρακάτω πληροφορίες να κάνουν τον γύρο του κόσμου. Έχει διαπιστωθεί ότι ένα μείγμα μελιού και κανέλας βοηθά σε πολλές ασθένειες. Το μέλι μπορεί να χρησιμοποιηθεί χωρίς παρενέργειες και μολονότι το μέλι είναι γλυκό, εάν ληφθεί στη σωστή δοσολογία ως φάρμακο, δεν βλάπτει ακόμα και τους διαβητικούς ασθενείς. Καρδιοπάθεια
Κάντε μια πάστα από μέλι και κανέλα σε σκόνη, απλώστε την πάνω στο ψωμί όπως τη μαρμελάδα και φάτε την για πρόγευμα. Βοηθά στη μείωση της χοληστερόλης στις αρτηρίες. Βοηθά στη σωστή λειτουργία της αναπνοής και δυναμώνει τους παλμούς της καρδιάς. Όσο μεγαλώνουμε, οι αρτηρίες και οι φλέβες χάνουν την ευελιξία τους και φράζουν. Αρθρίτιδα Ασθενείς με αρθρίτιδα μπορούν να λαμβάνουν καθημερινά, πρωί και βράδυ, ένα φλιτζάνι ζεστό νερό με δύο κουταλιές μέλι και ένα μικρό κουταλάκι του γλυκού σκόνη κανέλας.
Μέλι και κανέλα: γιατί οι γιατροί δεν θέλουν να ξέρουμε αυτό το φάρμακο Κυστίτιδα Πάρτε δύο κουταλιές της σούπας σκόνη κανέλας και ένα κουταλάκι του γλυκού μέλι σε ένα ποτήρι χλιαρό νερό και πιείτε το. Πονόδοντος Κάντε μια πάστα από ένα κουταλάκι του γλυκού κανέλα σε σκόνη και πέντε κουταλάκια του γλυκού μέλι και απλώστε τη στο δόντι που σας πονάει. Μπορείτε να το απλώνετε τρεις φορές την ημέρα. Χοληστερόλη Δύο κουταλιές της σούπας μέλι και τρία κουταλάκια του γλυκού κανέλα σε σκόνη αναμειγμένα σε 450 γραμμάρια τσαγιού βοηθούν στη μείωση του επιπέδου της χοληστερόλης στο αίμα. Κρυολόγημα Αυτοί που πάσχουν από κοινά ή σοβαρά κρυολογήματα πρέπει να λαμβάνουν μια κουταλιά της σούπας χλιαρό μέλι με 1/4 κουτάλι κανέλα σε σκόνη καθημερινά, για τρεις ημέρες.
 Βοηθά στην αντιμετώπιση του χρόνιου βήχα, στο κρυολόγημα και στο να καθαρίσουν τα ιγμόρεια. Αέρια στομάχου (φουσκώματα) Το μείγμα μελιού και κανέλας βοηθά στην απαλλαγή από τα στομαχικά αέρια. Ανοσοποιητικό σύστημα Δυναμώνει το ανοσοποιητικό σύστημα και προστατεύει τον οργανισμό από βακτήρια και ιούς. Δυσπεψία Όταν το μείγμα μελιού-κανέλας ληφθεί πριν το φαγητό, βοηθά στη χώνεψη. Γρίπη Σκοτώνει τα μικρόβια της γρίπης. Ακμή Τρεις κουταλιές της σούπας μέλι και ένα κουταλάκι του γλυκού κανέλα σε σκόνη: εφαρμόστε αυτήν την πάστα στα σπυράκια πριν από τον ύπνο και ξεπλύνετε το επόμενο πρωί με χλιαρό νερό. Παθήσεις του δέρματος Έχει αντισηπτικήξ δράση και βοηθά σε διάφορες παθήσεις του δέρματος. Αδυνάτισμα Καθημερινά το πρωί, μισή ώρα πριν από το πρωινό, με άδειο στομάχι, καθώς και το βράδυ, πιείτε μέλι και κανέλα σε σκόνη βρασμένα σε ένα φλιτζάνι νερό. Άσχημη αναπνοή Η κανέλα προσφέρει φρεσκάδα στην αναπνοή.

3 σχόλια: