Πέμπτη 23 Οκτωβρίου 2014

ΕΚΤΑΚΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΚΑΙΡΟΥ. Πριν λιγο. Ραγδαία επιδείνωση και πτώση της θερμοκρασίας...

Καιρός 23 Οκτωβρίου: ραγδαία επιδείνωση και πτώση της θερμοκρασίαςΣημαντική επιδείνωση θα παρουσιάσει ο καιρός από τις νυχτερινές ώρες και από τα βορειοδυτικά με ισχυρές βροχές και καταιγίδες οι οποίες θα συνοδεύονται από ενισχυμένους ανέμους 7 με 8 μποφόρ. Πρόγνωση καιρού για την Πέμπτη 23 Οκτωβρίου Νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες. Τα φαινόμενα στην ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη, τα νησιά του βορείου και ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα και τις πρωινές ώρες στα δυτικά και νοτιά θα είναι κατά τόπους ισχυρά. Πρόσκαιρες χιονοπτώσεις θα σημειωθούν από τη νύχτα στα βόρεια ορεινά. Άνεμοι από νότιες διευθύνσεις 5 με 7 και στο Αιγαίο τοπικά 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία σε πτώση από τα βορειοδυτικά. Αναλυτική Πρόγνωση Καιρού Μακεδονία,
Θράκη Καιρός: νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες τοπικά ισχυρές κυρίως στην ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη. Εξασθένηση των φαινόμενων από το απόγευμα και από τα δυτικά. Άνεμοι: από νότιες διευθύνσεις 4 με 6 και στα ανατολικά 7 τοπικά 8 μποφόρ. Βαθμιαία θα ασθενήσουν και από τα δυτικά θα στραφούν σε δυτικούς βορειοδυτικούς 5 με 7 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 12 έως 21 βαθμούς κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία 4 με 6 βαθμούς χαμηλότερη. Νησιά Ιονίου, Ηπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος Καιρός: νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες οι οποίες θα είναι τις πρωινές ώρες ισχυρές. Άνεμοι: βορειοδυτικοί 5 τοπικά 7 μποφόρ. Βαθμιαία θα ασθενήσουν κατά τόπους και το βράδυ θα στραφούν σε νοτίους 4 με 6 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 15 έως 23 βαθμούς κελσίου.
 Στην Ηπειρο 4 με 6 βαθμούς χαμηλότερη. Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος Καιρός: νεφώσεις με τοπικές βροχές και καταιγίδες. Πρόσκαιρη βελτίωση από το απόγευμα. Άνεμοι: από νότιες διευθύνσεις 4 με 6 και στα ανατολικά και νοτιά τοπικά 7 μποφόρ. Βαθμιαία και από τα δυτικά θα στραφούν σε δυτικούς βορειοδυτικούς με την ιδία ένταση. Θερμοκρασία: από 12 έως 24 βαθμούς κελσίου. Κυκλάδες, Κρήτη Καιρός: νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές τις πρωινές ώρες. Πρόσκαιρη βελτίωση από το απόγευμα. Άνεμοι: από νότιες διευθύνσεις 5 με 7 μποφόρ. Βαθμιαία θα στραφούν σε δυτικούς με την ιδία ένταση. Θερμοκρασία: από 17 έως 24 βαθμούς κελσίου.
 Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα Καιρός: νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες τοπικά ισχυρές. Εξασθένηση των φαινόμενων τις βραδινές ώρες. Άνεμοι: από νότιες διευθύνσεις 5 με 7 και στα βόρεια τις πρωινές ώρες τοπικά 8 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση. Θερμοκρασία: από 18 έως 24 βαθμούς κελσίου Αττική Καιρός: νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες. Πρόσκαιρη βελτίωση από το απόγευμα. Άνεμοι: νότιοι νοτιοδυτικοί 5 με 7 μποφόρ και βαθμιαία δυτικοί με την ιδία ένταση. Θερμοκρασία: από 15 έως 23 βαθμούς κελσίου. Θεσσαλονίκη Καιρός: νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες τοπικά ισχυρές. Εξασθένηση των φαινόμενων από το απόγευμα. Άνεμοι: νότιοι νοτιοανατολικοί 4 με 6 και βαθμιαία βορειοδυτικοί 5 με 7 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 15 έως 20 βαθμούς κελσίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου