Δευτέρα 27 Οκτωβρίου 2014

ΕΛΛΑΔΑ. Άγρια δολοφονία στην Τρίπολη!...ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ.


Ο άτυχος επιχειρηματίας
Ο επιχειρηματίας, ιδιοκτήτης μεταξύ άλλων του νυχτερινού club «Βailar», εντοπίστηκε στις 17.30 στην είσοδο μιας πολυκατοικίας στο κέντρο της πόλης, όπου διατηρούσε το γραφείο του. Σύμφωνα με πληροφορίες του zougla.gr, ο Θεόδωρος Παπαναστασίου, ήταν 42 ετών, και είχε το παρατσούκλι «Διάβολος». Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι δέχθηκε χτυπήματα πιθανόν με βαριοπούλα ή άλλο αντικείμενο στο κεφάλι και σε άλλα μέρη του σώματός του.
 Η αστυνομία έχει κλείσει με κορδέλες τον τόπο του εγκλήματος και δεν αφήνει κανέναν να προσεγγίσει. Οι έρευνες των αστυνομικών αρχών για το συμβάν βρίσκονται σε εξέλιξη καθώς υπάρχουν πληροφορίες πως πριν από τη δολοφονία του, ο άνδρας είχε συναντηθεί με κάποιο άλλο πρόσωπο. Η σορός του 42χρονου έχει διακομιστεί στο Παναρκαδικό νοσοκομείο Τρίπολης και αναμένεται η διενέργεια νεκροψίας - νεκροτομής. Ο άνθρωπος που βρήκε τον επιχειρηματία ανέφερε ότι είχε αίματα στο πρόσωπό του, το οποίο ήταν μελανιασμένοΕξαιρετικό ενδιαφέρον έχει η μαρτυρία-ντοκουμέντο ενός πολίτη που είδε πρώτος το πτώμα του άτυχου επιχειρηματία και ειδοποίησε την αστυνομία.
 Όπως ανέφερε, ανεβαίνοντας την Ουάσινγκτον για να πάει στο κατάστημά του στην πλατεία Βαλτετσίου, είδε πεσμένο στο οδόστρωμα έναν άνδρα. Όταν αντιλήφθηκε ότι είναι νεκρός, κάλεσε αμέσως τις Αρχές. Αφού η ΕΛ.ΑΣ. έφθασε στο σημείο, πήγε και ο ίδιος κοντά να δει τι ακριβώς έχει γίνει. Μάλιστα όπως θα ακούσετε στο βίντεο που ακολουθεί, ο μάρτυρας αναφέρει το όνομα του επιχειρηματία Θεόδωρου Παπαναστασίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου