Κυριακή 9 Δεκεμβρίου 2012

ΚΟΣΜΟΣ. Σε κλοιό κακοκαιρίας η Ευρώπη!!! ΔΙΑΒΑΣΤΕ...

Έντονες χιονοπτώσεις στον Βορρά και πλημμύρες σε δρόμους και σπίτια στις χώρες του Νότου συνθέτουν το σκηνικό του καιρού που επικρατεί στην Ευρώπη.
 Στη Γαλλία πάνω από 10 εκατοστά χιόνι έχει καλύψει τους δρόμους, ενώ επιδείνωση των καιρικών φαινομένων αναμένεται εντός των επόμενων ωρών σε περιοχές γύρω από τις Άλπεις. Παράλληλα, παρατηρούνται καθυστερήσεις πτήσεων στα αεροδρόμια Σαρλ Ντε Γκολ και Ρουασί. Η Μετεωρολογική Υπηρεσία της Γερμανίας εξέδωσε έκτακτο καιρικό δελτίο που κάνει λόγο για εξαιρετικά επικίνδυνες χιονοπτώσεις, ενώ ακυρώσεις πτήσεων έγιναν στις Βρυξέλλες, καθώς και στο Άμστερνταμ, όπου πάνω από το 30% των πτήσεων δεν πραγματοποιήθηκε στο αεροδρόμιο Σίπχολ. Στην Κροατία, ισχυρές χιονοθύελλες προκάλεσαν σοβαρά προβλήματα στην ηλεκτροδότηση του Ζάγκρεμπ, στη λειτουργία του σιδηρόδρομου αλλά και των αεροδρομίων.
 Στην Πολωνία τρεις άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους από το δριμύ ψύχος, ενώ στην πόλη Σκοβ Όμπλαστ της Ρωσίας 12.000 σπίτια έχουν μείνει χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα.
 Η βροχή που έπεφτε καθ' όλη τη διάρκεια της νύχτας στη Λισαβόνα και στις γύρω περιοχές μετέτρεψε τους δρόμους σε ποτάμια, ενώ από τα νερά παρασύρθηκαν ακόμη και αυτοκίνητα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου