Πέμπτη 4 Οκτωβρίου 2012

ΕΛΛΑΔΑ. Δηλώσεις Ν. Δένδια για την «εισβολή» στο Πεντάγωνο

Ο υπουργός Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη Νίκος Δένδιας με αφορμή την εκδήλωση για τον «αστυνομικό της γειτονιάς», στην οποία παρευρέθηκε, αναφέρθηκε στο περιστατικό που σημειώθηκε σήμερα το πρωί στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας, όταν δεκάδες μέλη του Σωματείου Τρίαινα των Ναυπηγείων Σκαραμαγκά κατάφεραν να περάσουν από την κεντρική είσοδο και στη συνέχεια προσπάθησαν να εισέλθουν στο εσωτερικό του κτηρίου.
 Ο κ. Δένδιας δήλωσε: «Είμαι βαθύτατα λυπημένος γιατί τα άκρα στην ελληνική κοινωνία δεν έχουν ούτε ιερό ούτε όσιο. Σε περίοδο βαθιάς κρίσης δείχνουν ότι δεν σέβονται τίποτα. Βρίσκονται βουλευτές που ενισχύουν αυτά τα άκρα και την κατάλυση κάθε θεσμού και ιερού. Η κοινωνία πρέπει να δείξει αυτοσυγκράτηση».
 Σύμφωνα με πληροφορίες από το υπουργείο, υπάρχει μεγάλη δυσαρέσκεια για τη στάση της αστυνομίας στη συγκεκριμένη συγκέντρωση. Πηγές αναφέρουν ότι οι αστυνομικοί δεν αξιολόγησαν σωστά το ρίσκο που είχε η συγκεκριμένη συγκέντρωση. Αναφέρουν μάλιστα ότι «Θα καταλογιστούν ευθύνες» και «φωτογραφίζουν» τον επικεφαλής αξιωματικό που ήταν εκεί και δεν ζήτησε εγκαίρως ενισχύσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου