Παρασκευή 5 Οκτωβρίου 2012

ΕΛΛΑΔΑ. Αλεξανδρούπολη: Καθηγήτρια χαστούκισε μαθητή!

Μήνυση κατά καθηγήτριας Γυμνασίου της Αλεξανδρούπολης, θα καταθέσει τη Δευτέρα, γονέας καθώς η εκπαιδευτικός φέρεται να χειροδίκησε την Πέμπτη σε βάρος 13χρονου μαθητή, όταν αυτός θέλησε να βοηθήσει ένα σπουργίτι να βγει από το σχολείο σε ώρα διαλείμματος.
 Σύμφωνα με τα όσα κατήγγειλε η μητέρα του παιδιού, η καθηγήτρια χαστούκισε τον μαθητή της πρώτης Γυμνασίου, αναίτια καθώς το παιδί απλά προσπαθούσε να βοηθήσει. Μάλιστα το χτύπημα ήταν τόσο έντονο που το παιδί, έχασε την ισορροπία του με αποτέλεσμα να χτυπήσει το κεφάλι του στον τοίχο.
 Η μητέρα παρουσία της δικηγόρου της, επισκέφθηκε την Παρασκευή την εκπαιδευτικό, η οποία, σύμφωνα με τους ισχυρισμούς της, ήταν εριστική απέναντί της και αμετανόητη παραδέχθηκε την πράξη της, την οποία η ίδια θεωρεί δικαιολογημένη.
 Όπως υποστηρίζει, θεώρησε ότι ο μαθητής προσπαθούσε να σκοτώσει το σπουργίτι που είχε εγκλωβιστεί στο χώρο του σχολείου.
 Η μητέρα δήλωσε αποφασισμένη να καταγγείλει το περιστατικό τόσο στη Διεύθυνση της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Έβρου, όσο και στο υπουργείο Παιδείας προκειμένου να αποδοθεί δικαιοσύνη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου