Παρασκευή 5 Οκτωβρίου 2012

ΚΟΙΝΩΝΙΑ. Ηλεία: πώς μάνα και κόρη βρέθηκαν στο ίδιο κρεβάτι με 5 άντρες

Πέτρα ή για την ακρίβεια πέτρες του σκανδάλου, είναι μια σέξι πενηντάρα μητέρα και η 20χρονη κόρη της που έχουν αναστατώσει την πόλη με τις ερωτικές τους περιπέτειες. Ήταν κοινό μυστικό τους τελευταίους μήνες ότι η γοητευτική ζωντοχήρα, είχε έντονη ερωτική ζωή και φυσικά όχι μόνο με άντρες της ηλικίας της.
 Αυτό που δεν μπορούσε βέβαια κανένας να φανταστεί, ήταν ότι η καλλίγραμμη κόρης της, θα βρίσκονταν μαζί με τη μητέρα της στο ίδιο κρεβάτι, την ίδια ώρα με πολλούς άντρες! Ήταν Σάββατο βράδυ και η μητέρα και η κόρη, συνοδευόμενες από πέντε άντρες μπήκαν σε γνωστό νυχτερινό μαγαζί της πόλης. Φυσικά, η είσοδό τους σχολιάστηκε με πολλούς τρόπους, τόσο από τις γυναίκες, όσο και από τους άντρες.
 Η ώρα πέρναγε και οι δυο γυναίκες φαίνονταν να το διασκεδάζουν με την ψυχή τους. Οι άντρες της παρέας φλέρταραν και τις δυο, αφήνοντας τους να φανεί ότι η βραδιά θα ήταν μεγάλη.
 Έτσι και έγινε! Σύμφωνα με το ilialive, η παρέα έφυγε από το μαγαζί τα χαράματα και κατευθύνθηκε σε ξενοδοχείο, που βρισκόταν λίγο έξω από την πόλη. Μάλιστα, σύμφωνα με μάρτυρες που βρέθηκαν και εκείνοι εκεί, η μητέρα και η κόρη και οι πέντε άντρες, επέλεξαν μόνο ένα δωμάτιο για να περάσουν τη νύχτα τους.

1 σχόλιο: